Informatie over cryptocurrency broker LiteBit vind je bij cryptobeginner.nlEen uiterst belangrijke frustratie van heel mensen die staan te popelen om te investeren in cryptocurrencies was terug te vinden in het feit dat tal van populaire aanbieders en exchanges er voor hebben gekozen om een tijdelijke klantenstop in te voeren. Onder deze partijen was ook LiteBit. Deze Nederlandse broker die er om bekend staat een uitgebreid aanbod aan altcoins aan te bieden aan haar klanten bezweek even onder de grote druk waardoor ze geen andere oplossing zag dan een tijdelijke klantenstop in te voeren. Dit bleek een prima keuze, want verschillende pijnpunten zoals het regelmatig ontbreken van ook maar enige voorraad konden op deze manier de wereld uit geholpen worden. LiteBit accepteert op dit moment echter weer nieuwe klanten, en is het mogelijk om in te stappen in cryptocurrencies voor een bedrag vanaf 50 euro (op moment van schrijven) in plaats van de bij momenten behoorlijk stevige 250 euro. Dit maakt LiteBit meteen zomaar even nog interessanter voor de beginnende investeerder in cryptocurrencies.

Waarom gebruikmaken van LiteBit?

Verschillende aanbieders van cryptocurrencies opereren vanuit Nederland. Hier zijn enkele uitstekende partijen bij, maar LiteBit weet zich toch op verschillende vlakken ten opzichte van deze concurrentie te onderscheiden .Wij hebben de sterke troeven van deze cryptocurrency exchange dan ook even voor jou op een rijtje gezet:

  1. LiteBit biedt haar klanten niet alleen de mogelijkheid aan om Bitcoin, Litecoin & Ethereum aan te kopen, ook een groot aantal andere cryptocurrencies behoren tot de mogelijkheden. Denk op dit vlak aan populaire en potentieel zeer interessante cryptocurrencies zoals bijvoorbeeld Ripple, Verge, Qtum, Lisk, Waves, Stratis en uiteraard ook de Nederlandse Guldencoin.
  2. Het aankopen van cryptocurrencies is bij LiteBit mogelijk door middel van iDeal. Je voert zeer eenvoudig een storting uit waarna je over speciale LiteBit credits komt te beschikken. Met deze credits kan je waar en wanneer je dat maar wenst meteen de gewenste tokens aankopen. Je hebt ook de mogelijkheid om meteen de aankoop van je tokens af te rekenen met iDeal. Voor Belgische klanten van LiteBit behoort Bancontact (vergelijkbaar met iDeal) tot de mogelijkheden.
  3. Het LiteBit systeem staat er om bekend zeer overzichtelijk en toegankelijk te zijn. Dit zorgt er voor dat ze prima geschikt is voor niet alleen de grote, maar ook de kleine en beginnende investeerder. In een handomdraai kan je een zeer uitgebreide portefeuille aanleggen die je door middel van de portfolio optie van LiteBit op geen enkel moment uit het oog verliest! Bovendien is het op deze manier mogelijk om ten allen tijde per transactie te zien of je op het huidige moment te maken hebt met een zekere winst of je tegen een verlies aankijkt.
  4. Een groot aantal cryptocurrencies die je bij LiteBit aankoopt kunnen meteen in de zelf gehoste wallet van deze aanbieder worden opgeslagen. Dit zorgt er voor dat je geen software op je computer of smartphone dient te installeren of een hardware wallet moet aankopen. Je kan jezelf meteen een trotse investeerder in cryptocurrencies noemen zonder dat je daarvoor extra geld dient uit te geven of over heel wat technische kennis dient te beschikken.

Gratis aanmelden bij LiteBit!

Zou jij ook graag willen investeren in cryptocurrencies en ben je daarvoor nog op zoek naar een toegankelijke aanbieder? Wil je bovendien niet alleen de mogelijkheid hebben om Bitcoin, Litecoin & Ethereum aan te kopen, maar wil je ook graag kijken in de richting van tal van andere interessante altcoins? In dat geval is het beslist de moeite waard om je aan te melden bij LiteBit! Door gebruik te maken van deze link kan je, je meteen registreren bij deze betrouwbare Nederlandse aanbieder van cryptocurrencies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 20 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.