Cryptobeginner.nl

TRON (TRX)

TRON Koers

TRX

https://tron.network

$0,07 

Market Cap

$6.014.659.630

Market Cap verschil 24h

$-34.213.857

Volume 24h

$353.111.150

Market Cap dominatie

0,56%

Circulerend aanbod

92.390.212.246

Max

Onbekend 

TRON (TRX) kopen bij

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

TRON kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak geaccepteerd.      

Actuele TRON Koers

Wil je TRON kopen? Ga naar eToro

TRON Details

Start Date

2017-08-28

Afkorting crypto TRON

TRX

Type coin

smart contract platform

TRX/BTC ratio

$0,07(TRX)/$21.257,00(BTC)

Koers veranderingen TRX

TRX koers afgelopen 24 uur

daling van 0,41%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 0,41%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 0,41%

Koers afgelopen 365 dagen

daling van 0,41%

TRON prijs

$0,07

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$353.111.150

Market cap dominance

0,56%

TRON koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers TRON was $0,23 op 05-01-2018 00:00. Als je dit vergelijkt met de TRX koers van vandaag wat op $0,07 staat zie je dat een daling van 71,92% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij TRON vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een daling van 0,41%

Koers TRON verwachtingen

De TRON koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent TRON vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de TRON koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

TRON koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het TRON nieuws, maar ook het bedrijf en team achter TRON kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse TRON nieuws

Wanneer je erover denkt om TRON te kopen kun je het dagelijkse TRX nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/Tronix, en ook op de website van TRON https://tron.network.

TRON kopen

TRON kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat 15 en Bitvavo voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw TRON, deze kun je vinden bij 15Bitvavo, Binance, Litebit en Bitcoinmeester.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in TRON of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; daling van 0,41%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 0,41% en de actuele koers $0,07 geven een goed beeld. De markt cap rang 17 geeft weer hoe hoog op de lijst de TRX staat en het maximaal aanbod Onbekend geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!