Cryptobeginner.nl

Polkadot Koers

DOT

https://polkadot.network/

$35,17

Market Cap

$37.528.411.499

Market Cap verschil 24h

$-3.018.808.719

Volume 24h

$1.059.213.160

Market Cap dominatie

1,35%

Circulerend aanbod

1.061.169.470

Max

 

Polkadot (DOT) kopen bij

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen.

Polkadot kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak geaccepteerd.

Actuele Polkadot Koers

Wil je Polkadot kopen? Ga naar Bitvavo

Polkadot Details

Start Date

Afkorting crypto Polkadot

DOT

Type coin

polkadot ecosystem

DOT/BTC ratio

$35,17(DOT)/$55.995,00(BTC)

Koers veranderingen DOT

DOT koers afgelopen 24 uur

daling van 7,85%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 8,26%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 29,78%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 589,17%

Polkadot prijs

$35,17

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$1.059.213.160

Market cap dominance

1,35%

Polkadot koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Polkadot was $54,98 op 04-11-2021 14:10. Als je dit vergelijkt met de DOT koers van vandaag wat op $35,17 staat zie je dat een daling van 35,68% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Polkadot vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 589,17%

Koers Polkadot verwachtingen

De Polkadot koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Polkadot vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Polkadot koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Polkadot koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Polkadot nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Polkadot kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Polkadot nieuws

Wanneer je erover denkt om Polkadot te kopen kun je het dagelijkse DOT nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com, en ook op de website van Polkadot https://polkadot.network/.

Polkadot kopen

Polkadot kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Bitvavo en Binance voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologi├źn en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Polkadot, deze kun je vinden bij BitvavoBinance, Huobi, Ftx Exchange en Bitcoinmeester.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Polkadot of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 589,17%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 29,78% en de actuele koers $35,17 geven een goed beeld. De markt cap rang 9 geeft weer hoe hoog op de lijst de DOT staat en het maximaal aanbod geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.