Cryptobeginner.nl

VeChain Koers

VET

https://www.vechain.org

$0,06

Market Cap

$3.718.291.485

Market Cap verschil 24h

$380.435.665

Volume 24h

$282.157.637

Market Cap dominatie

0,22%

Circulerend aanbod

66.760.741.299

Max

  

VeChain (VET) kopen bij

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

VeChain kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak geaccepteerd.    

Actuele VeChain Koers

Wil je VeChain kopen? Ga naar Binance

VeChain Details

Start Date

2017-08-15

Afkorting crypto VeChain

VET

Type coin

internet of things (iot)

VET/BTC ratio

$0,06(VET)/$37.789,00(BTC)

Koers veranderingen VET

VET koers afgelopen 24 uur

stijging van 10,32%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 25,63%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 41,56%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 84,99%

VeChain prijs

$0,06

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$282.157.637

Market cap dominance

0,22%

Wat is VeChain?

Oprichters hebben VeChain gestart in 2015 en het platform gelanceerd in juni 2016. Het idee van VeChain is om gedistribueerde governance en Internet of Things (IoT) -technologie toe te passen. Door dit blockchain ecosysteem toe te passen, willen oprichters enkele van de belangrijkste problemen met supply chain management aanpakken. VeChain, met interne tokens VET en VHTO, is een blockchain-aangedreven platform voor de supply chain.

Om waarde te beheren en te creëren op basis van zijn VeChainThor openbare blockchain, maakt het platform gebruik van twee interne tokens, VET en VTHO. Het gaat erom de efficiëntie, traceerbaarheid en transparantie van supply chain te vergroten. Hierbij gaat het tegelijk om het verlagen van de kosten en om individuele gebruikers meer controle in handen te geven.

VeChain is gemaakt door oprichters Sunny Lu en Jay Zhang. Lu is een IT-manager die vroeger CIO was van Louis Vuitton China. Zhang leidt de wereldwijde bedrijfsstructuur, het bestuur en het financieel management van VeChain. Hij werkte eerder voor zowel Deloitte als PriceWaterhouseCoopers op het gebied van financiën en risicobeheer. VeChain, behoort tot een van de eerste toegewijde blockchain-platforms op de markt voor supply chain.

VeChain koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers VeChain was $0,28 op 19-04-2021 01:08. Als je dit vergelijkt met de VET koers van vandaag wat op $0,06 staat zie je dat een daling van 80,19% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij VeChain vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 84,99%

Koers VeChain verwachtingen

De VeChain koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent VeChain vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de VeChain koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

VeChain koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het VeChain nieuws, maar ook het bedrijf en team achter VeChain kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse VeChain nieuws

Wanneer je erover denkt om VeChain te kopen kun je het dagelijkse VET nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/Vechain, en ook op de website van VeChain https://www.vechain.org.

VeChain kopen

VeChain kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Binance en Ftx Exchange voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw VeChain, deze kun je vinden bij BinanceFtx Exchange, Kucoin, Huobi en Bittrex.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in VeChain of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 84,99%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 41,56% en de actuele koers $0,06 geven een goed beeld. De markt cap rang 36 geeft weer hoe hoog op de lijst de VET staat en het maximaal aanbod geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij Bitvavo, de grootste crypto exchange van Nederland, aan het juiste adres!