Cryptobeginner.nl

Algorand Koers

ALGO

https://algorand.foundation/

$0,94

Market Cap

$6.194.345.860

Market Cap verschil 24h

$401.528.072

Volume 24h

$248.921.753

Market Cap dominatie

0,36%

Circulerend aanbod

6.546.527.821

Max

10.000.000.000 

Algorand (ALGO) kopen bij

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen.

Algorand kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak geaccepteerd. 

Actuele Algorand Koers

Wil je Algorand kopen? Ga naar Bitvavo

Algorand Details

Start Date

Afkorting crypto Algorand

ALGO

Type coin

cryptocurrency

ALGO/BTC ratio

$0,94(ALGO)/$37.773,00(BTC)

Koers veranderingen ALGO

ALGO koers afgelopen 24 uur

stijging van 6,41%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 28,34%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 41,21%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 69,40%

Algorand prijs

$0,94

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$248.921.753

Market cap dominance

0,36%

Wat is Algorand?

Algorand is een opschaalbaar, veilig en gedecentraliseerd platform voor digitale valuta en transacties.

Algorand is opgericht door MIT-professor Silvio Micali, de winnaar van de Turing-prijs. Het is een zuiver proof-of-stake blockchain-protocol zonder toestemming. In tegenstelling tot de consensusmechanismen van de eerste generatie, voltooit de technologie van Algorand blokken in seconden. Bovendien biedt het onmiddellijke afronding van de transactie terwijl het ook vorken voorkomt.

Algorand beloont validators ook niet met nieuw gemaakte tokens. De node repository van Algorand is open source en openbaar beschikbaar, waarbij de primaire focus gericht is op ontwikkelaars en hun behoeften.

Algorand biedt een stevige set ontwikkelaarstools, DApp-analyse via een samenwerking met Flipside Crypto, en heeft een aantal partners die hun blockchain verder ontwikkelen. Deze zijn onder andere OTOY, Syncsort, TOP Networks, Asset Block en meer.

Algorand koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Algorand was $3,56 op 20-06-2019 14:51. Als je dit vergelijkt met de ALGO koers van vandaag wat op $0,94 staat zie je dat een daling van 72,19% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Algorand vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 69,40%

Koers Algorand verwachtingen

De Algorand koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Algorand vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Algorand koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Algorand koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Algorand nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Algorand kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Algorand nieuws

Wanneer je erover denkt om Algorand te kopen kun je het dagelijkse ALGO nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com, en ook op de website van Algorand https://algorand.foundation/.

Algorand kopen

Algorand kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Bitvavo en Binance voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologi├źn en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Algorand, deze kun je vinden bij BitvavoBinance, Bitcoinmeester, Ftx Exchange en Kucoin.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Algorand of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 69,40%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 41,21% en de actuele koers $0,94 geven een goed beeld. De markt cap rang 24 geeft weer hoe hoog op de lijst de ALGO staat en het maximaal aanbod 10.000.000.000 geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij Bitvavo, de grootste crypto exchange van Nederland, aan het juiste adres!