Het is tegenwoordig op verschillende manieren mogelijk om te investeren in cryptocurrencies. Enkele jaren geleden hadden we het niet voor mogelijk gehouden, maar het aankopen van verschillende Bitcoin BTC-tokens, Ethereum ETH-tokens of eender welke andere token kan tegenwoordig reeds binnen enkele seconden zijn gebeurd. Vroege investeerders hebben op vandaag de mogelijkheid om perfect te blijven handelen met de verdiende cryptocurrencies. Dat geldt echter (nog) niet voor de beginnende investeerders die nog maar net om de hoek komen kijken. Zij moeten vaak nog instappen met zogenaamde fiat-geld (euro’s, Amerikaanse dollars, etc.). Hoe kan je dat nu precies het beste doen en bij welke partijen wordt deze mogelijkheid precies aangeboden? We vertellen er je graag alles over in dit blogartikel.

     

Cryptocurrencies kopen met iDeal via cryptobeginner.nl? Kijk ook eens op Bitvavo!

 

 

Cryptocurrency kopen met fiat-geld

Hoe je het ook draait of keert, iedereen die iets met cryptocurrency wil gaan doen zal op een zeker ogenblik moeten starten met fiat-geld. De manier waarop dit tegenwoordig kan gebeuren is eigenlijk bijzonder toegankelijk. Verschillende partijen maken het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld credits aan te kopen via iDeal waarmee kan worden geïnvesteerd in een bepaalde cryptovaluta of bieden de mogelijkheid aan om meteen een bepaalde token aan te kopen met behulp van iDeal. Op deze manier wissel je in slechts enkele minuten tijd een deeltje van jouw fiat-geld in voor cryptocurrencies.

Voordelen van cryptocurrency kopen met iDeal

Cryptocurrency kopen met iDeal is op vandaag populairder dan ooit. Dit heeft niet alleen te maken met het aantal nieuwe mensen die dagelijks instappen in cryptocurrencies, daarnaast is het ook nog eens zo dat er gewoon veel meer coins worden aangeboden die kunnen worden aangekocht met iDeal betalingen. Bekijk maar eens hoeveel uitgebreider en diverser het aanbod van een partij als LiteBit is geworden. Bovendien was het in het verleden vaak niet zo eenvoudig om NEO te bemachtigen, maar heeft AnyCoin Direct het toch maar mooi voor mekaar gekregen om deze direct met iDeal te kunnen bestellen. Alle voordelen van cryptocurrency kopen met iDeal zijn:

Naast bovenstaande is het ook zo dat steeds meer (internationale) partijen die het in eerste instantie mogelijk maakten om bijvoorbeeld Bitcoin aan te kopen met behulp van een creditcard hiervan afstappen. Dit lang niet alleen uit eigen keuze, maar ook omdat steeds meer banken dergelijke transacties gewoon niet meer toestaan. iDeal vormt in deze situatie een prima alternatief om alsnog met fiat-geld in te kunnen stappen.

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

Het enige nadeel welke is verbonden aan investeren in cryptocurrencies door gebruik te maken van iDeal als betaalmethode is terug te vinden in het feit dat er hiervoor altijd bepaalde kosten in rekening worden gebracht. Hoe hoog deze kosten precies liggen valt helaas niet zomaar aan te geven, niet in het minst omdat ze sterk afhankelijk zijn van de partij die een investering in cryptocurrencies aanbiedt. Goed de kosten bij de verschillende aanbieders vergelijken en tegenover elkaar afwegen is dan ook een must.

Waar cryptocurrency kopen met iDeal?

Cryptocurrency kopen met iDeal is tegenwoordig bij verschillende partijen mogelijk. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat niet alleen het aanbod op vlak van altcoins van deze diverse aanbieders verschillend kan zijn, daarnaast kan dit ook gelden voor de koers die wordt gehanteerd evenals bijvoorbeeld de betaalkosten die voor iDeal worden aangerekend. In ieder geval kan je bij de onderstaande aanbieders met iDeal betalen.

1.) Cryptocurrency kopen met iDeal bij LiteBit

In eerste instantie is er de aanbieder LiteBit. Deze staat er niet alleen om bekend betalingen met iDeal aan te bieden, daarnaast kan je er ook nog eens een keuze bij maken uit een ruim aanbod met absolute top altcoins. Niet alleen kan je dan ook via LiteBit investeren in Bitcoin, wat ook te denken van Litecoin, Ripple, Stellar, Cardano evenals Ethereum en Waves? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien kan je bij LiteBit ook op voorhand met iDeal speciale credits kopen waardoor je op momenten waarop er snel beslist moet worden geen tijd meer hoeft te verliezen. Dit alles maakt cryptocurrency kopen met iDeal bij LiteBit zeker een interessante optie.

2.) Cryptocurrency kopen met iDeal bij Anycoin Direct

Een tweede Nederlandse partij die haar klanten de mogelijkheid biedt om cryptocurrency te kopen met iDeal is Anycoin Direct. Deze aanbieder heeft in het bijzonder de nodige bekendheid en populariteit verkregen omdat ze er als eerste voor koos om de populaire Chinese altcoin NEO toe te voegen aan haar aanbod. NEO kopen was gedurende enige tijd niet zo voor de hand liggend en de keuze voor Anycoin Direct om deze coin te bestellen met iDeal mogelijk te maken werd dan ook door heel wat mensen uit de cryptowereld op gejuich onthaald. Anycoin Direct biedt je uiteraard niet alleen de mogelijkheid om NEO te kopen met iDeal, dat geldt namelijk ook voor (onder meer) namen als Ethereum, Monero, Ripple, Stratis, PIVX en Zcash.

3.) Cryptocurrency kopen met iDeal bij BTC Direct

Ook BTC Direct maakt het voor haar klanten mogelijk om te investeren in cryptocurrencies met behulp van iDeal. Ondanks het feit dat ook BTC Direct een betrouwbare partij is om je cryptovaluta’s bij aan te kopen met iDeal moet het gezegd dat haar aanbod op moment van schrijven behoorlijk beperkt is. Dit lijkt echter een zeer bewuste keuze te zijn. Cryptocurrency kopen met iDeal bij BTC Direct is niet alleen een mogelijkheid voor wat Bitcoin en Litecoin betreft, maar ook voor Ethereum. Kopen bij BTC Direct is reeds mogelijk vanaf een bedrag van 10 euro en een korting kan worden aangeboden bij orders vanaf een bedrag ter waarde van minimum 25.000.000 euro.

4.) Cryptocurrency kopen met iDeal bij Bitvavo

Cryptocurrency kopen met iDeal via cryptobeginner.nl? Kijk ook eens op Bitvavo!Tot slot is er ook nog de wat jongere partij Bitvavo die schijnbaar aan een opmars bezig is op de Nederlandse markt. Ook deze partij maakt het voor haar klanten mogelijk om tal van verschillende soorten cryptocurrencies aan te kopen. Wil je graag investeren in de originele Bitcoin of de vork Bitcoin Cash? Of heb je, je oog laten vallen op Cardano, Dash, Ethereum, Litecoin, Monero, NEM of Qtum? Het behoort bij Bitvavo allemaal tot de mogelijkheden. Ook NEO kan bij deze partij met iDeal worden aangekocht. In vergelijking met de andere aanbieders is Bitvavo bij menig investeerder nog heel wat minder bekend, maar ze bouwen wel stevig aan de weg. Mogelijks kan cryptocurrency kopen met iDeal bij Bitvavo dan ook de moeite waard zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.