Er zijn maar weinig cryptocurrencies die er in slagen om zo’n uitstekende marketing te voeren als TRON. In het verleden werden gebruikers van de exchange Binance reeds getrakteerd op een gratis hoeveelheid aan TRX-tokens die letterlijk uit de lucht kwamen vallen en nu blijkt hetzelfde te gaan gebeuren. Deze keer zijn houders van Ethereum de gelukkigen. Voorwaarde is wel dat je over minimaal 1 ETH beschikt. Naar verwachting zouden ongeveer 600.000 investeerders in aanmerking komen voor de airdrop.

Airdrop van 30 miljoen TRX-tokens

In een aankondiging heeft het team achter TRON laten weten dat de Ethereum community kan rekenen op een airdrop van 30.000.000 TRX-tokens. Het team benadrukte dat de snapshot voor de airdrop reeds werd genomen en dat eigenaars geen enkele actie dienen te ondernemen. Dit betekent dat hun wallets niet geünlocked dienen te worden en ook het invoeren van private keys zal geen vereiste zijn. Er wordt bijgevolg benadrukt dat iedereen waakzaam moet zijn voor scams die de kop opsteken naar aanleiding van deze bekendmaking.

Bittrex maakt TRX/USDT handel mogelijk

De exchange Bittrex heeft er inmiddels voor gekozen om TRX/USDT handel mogelijk te maken. Op deze manier hoopt ze een deel van het marktaandeel van Binance te kunnen claimen. Deze laatste bleek tot dusver de exchange bij uitstek te zijn voor de handel in TRX-tokens. Op vandaag laat TRON in ieder geval een mooie meerwaarde optekenen van meer dan 21 procent over de voorbije 24 uur. Het beloven hoe dan ook spannende tijden te worden voor (potentiële) investeerders in TRON. Het project lanceert immers haar mainnet op 31 mei van dit jaar.

Ondanks het feit dat het TRON project een enorme groei heeft gekend blijft het nog maar zeer de vraag waar de toekomst nu precies ligt. Justin Sun, oprichter van TRON liet recent optekenen dat TRON beter zou zijn dan Ethereum. Echter ontbreekt het TRON op dit ogenblik nog aan praktijkvoorbeelden waardoor het eigenlijk nog niet echt wordt gebruikt. Dit was ook de reactie van Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum. Hij ging recent zelfs zo ver om TRON te bestempelen als een scam-coin. Wie er uiteindelijk gelijk zal krijgen zal de toekomst moeten uitwijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *