Koersen van Lisk (LSK), volg je op cryptobeginner.nlHet einde van de maand januari brengt alweer bloedrode cijfers met zich mee in de wereld van de cryptocurrencies. Gelukkig waren er ook enkele zeldzame, positieve uitschieters. Misschien wel één van de meest opvallende was Lisk. Hoewel, echt opvallend was dat misschien niet. Eerder raakte namelijk bekend dat de populaire, grote Japanse exchange ‘bitFlyer’ er voor had gekozen om Lisk op haar platform op te nemen. Dat heeft de koers duidelijk een aardig duwtje in de rug gegeven.

Bitcoin onder 10.000 Amerikaanse dollar

Deze maand heeft zich in het bijzonder gekenmerkt door heel wat (bloed)rode cijfers. Dat was ook vandaag het geval. Niet alleen ging de waarde van Bitcoin nog meer onderuit tot ze zelfs de grens van 10.000 Amerikaanse dollar niet meer haalde, daarnaast daalde ook de globale waarde van de cryptocurrency markt onder de 500 miljard Amerikaanse dollar. Geen bepaald rooskleurige dag dus voor de cryptocurrencies, al was er gelukkig ook één positieve uitschieter.

Onverwacht nieuws voor Lisk

Dat de aankondiging van de indexatie op de Japanse exchange ‘bitFlyer’ Lisk goed heeft gedaan is te wijten aan verschillende factoren. Uiteraard is het altijd goed nieuws wanneer een bepaalde altcoin wordt toegevoegd aan een bekende, grote exchange, maar in dit geval is er meer aan de hand. bitFlyer staat er immers om bekend een exchange te zijn die zeer selectief is in haar indexaties. Dat blijkt niet uit het minst uit het feit dat er tot dusver amper een handvol altcoins aan de exchange waren toegevoegd. Het ging hierbij om:

  1. Ethereum
  2. Ethereum Classic
  3. Bitcoin Cash
  4. Litecoin
  5. Monacoin

Dat nu ook Lisk zichzelf in dit lijstje ziet verschijnen is uiteraard goed nieuws, maar daarom niet minder onverwacht. Toch moet het gezegd dat ze deze plaats meer dan verdient. Lisk is één van de cryptocurrencies waar we voor het huidige jaar misschien wel het meest van verwachten. Binnenkort staat er bovendien een rebranding aan te komen voor deze cryptovaluta. Uit ervaring weten we dat dergelijke rebrandings doorgaans een positieve zet zijn (uiteraard geen garanties). Ben je geïnteresseerd om te investeren in de cryptocurrency Lisk? In dat geval is het absoluut een aanrader om dat te doen bij onze betrouwbare partner, LiteBit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *