Verge is een cryptocurrency die we hier op Cryptobeginner.nl met de nodige regelmaat van de klok hebben getipt als een interessante coin om in te investeren. Het zal echter niemand zijn ontgaan dat er de laatste tijd nogal wat problemen gemeld zijn met betrekking tot dit platform. De problemen hadden onder meer betrekking tot de stealth transactions die uitgevoerd moesten worden en ook de wallet functioneerde niet naar behoren. Deze feiten zorgden er in combinatie met een toch wel gebrekkige marketing en communicatie voor dat de koers van Verge haar potentieel de laatste tijd niet echt waar heeft kunnen maken. Ook een eerder reeds uitgevoerde soft fork bracht niet het gewenste resultaat met zich mee waardoor er nu richting een hard fork wordt gekeken.

Verge hard fork

De hard fork voor Verge zal worden uitgevoerd op blok 1,824,150. Dit is iets om rekening mee te houden. We raden onze bezoekers aan om niet te dicht bij deze blok te handelen in Verge om eventuele problemen te kunnen voorkomen. Bovendien is het niet ondenkbaar dat de Verge koers gaat reageren op deze hard fork. Mocht inderdaad blijken dat ze enkele pijnpunten weet aan te pakken, dan verwachten we binnen een relatief korte termijn een mooie stijging van de koers van de XVG token. Verge is een cryptocurrency die zich enerzijds richt op alledaags gebruik, maar zich anderzijds ook wil profileren als een echte privacy coin waar gebruikers met een gerust hart gebruik van kunnen maken.

Interessante perspectieven

Sowieso moeten we zeggen dat Verge een cryptocurrency is welke hard aan de weg aan het timmeren is. De hard fork is dan ook slechts één voorbeeld van vernieuwingen die in de planning staan voor deze cryptovaluta. Ze liet eerder via Twitter ook reeds optekenen dat er hard wordt gewerkt aan de lancering van een nieuwe website. De sneak peak die door Verge werd geplaatst ziet er alvast bijzonder mooi uit en wilden we jullie uiteraard ook niet onthouden.

Informatie over Verge (XVG) kun je lezen op cryptobeginner.nl

Wat moet jij doen voor de hard fork?

Goed, terug naar de essentie van dit artikel en dat is uiteraard de hard fork. Heel wat investeerders in Verge stellen zich wellicht de vraag wat ze nu precies moeten doen om aan de eisen van deze hard fork te voldoen. Dat is een beetje afhankelijk van de plaats waar jij jouw Verge tokens hebt staan. Heb je er voor gekozen om ze bij een online exchange onder te brengen zoals LiteBit of bijvoorbeeld Binance? In dat geval hoef je helemaal niks te doen. Deze exchanges hebben inmiddels zelf reeds de nodige updates doorgevoerd aan hun wallet waardoor jouw tokens helemaal veilig zijn. Heb je er voor gekozen om gebruik te maken van software wallet? In dat geval zal je deze zelf wel even moeten updaten. Let op! Zorg er voor dat je altijd je private key back-upt evenals je wallet.dat bestand. Mocht er onverhoopt iets fout lopen, dan ben je, je tokens niet kwijt! Safety first!

Zou je graag nog wat Verge coins kopen op dit mooie instapmoment (de huidige koers staat behoorlijk laag)? Wil je echter niet te dicht inkopen in de buurt van de hard fork of wil je gewoon de status monitoren? In dat geval kan je daarvoor de timer volgen die is terug te vinden op de website https://vergeblog.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *