Elke correctie die gebeurt op de cryptomarkt brengt steeds weer nieuwe opportuniteiten met zich mee. Dat geldt ook voor deze van vandaag. Verschillende cryptovaluta’s hebben heel wat moeten inleveren waardoor ze op moment van schrijven terug noteren aan een koers die het waard is om (extra) te investeren. Om er voor te zorgen dat ook jij je voordeel kan doen met deze correctie van deze cryptovaluta’s, hebben we alvast vijf interessante cryptocurrencies voor je uitgezocht die je mogelijks tijdens deze correctie zou moeten (bij)kopen. Let op, zoals steeds zijn er geen garanties. Het is mogelijk dat de koers nog wat verder zakt vooraleer er weer een nieuwe stijging aankomt. Wil je graag (extra) investeren in één van de onderstaande cryptocurrencies? Dan kan je dit steeds doen via LiteBit.

1.) Ripple

Er is de laatste tijd behoorlijk wat gezegd en geschreven over Ripple. Dat is ook niet meer dan logisch, want hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Een groot deel van de topics die wij zien verschijnen op bijvoorbeeld Bitcointalk zijn echter van mensen die op het hoogtepunt van Ripple hebben ingekocht. Zij hebben inmiddels door de stevige terugval van Ripple de voorbije dagen een aanzienlijk deel van hun investering in rook zien opgaan. Dat is natuurlijk vervelend, maar volgens ons is er geen man over boord. Het potentieel van het Ripple platform is er niet minder om en 2018 kan zomaar nog steeds het jaar worden waarop deze cryptocurrency echt een flinke all time high kan realiseren. Ben je nog niet ingestapt of geloof je ook in het project van Ripple en wil je daarom nog wat extra investeren? Dan is deze correctie volgens ons een prima instapmoment!

2.) ReddCoin

Een cryptocurrency waar we hier bij Cryptobeginner.nl sterk achter staan(wij geloven namelijk niet in alle cryptovaluta’s :))), en waarvan we geloven dat ze voor het jaar 2018 nog over een stevig potentieel beschikt is en blijft ReddCoin. De recnte all time high van 7 januari (ongeveer 0,026 euro) heeft reeds aangetoond dat er nog heel wat potentieel in de koers van deze virtuele munt zit. Bovendien heeft niemand minder dan Mark Zuckerberg recent aangegeven dat hij gaat bekijken welke cryptocurrencies kunnen spelen voor Facebook. Gezien ReddCoin een platform is welke zich focust op het uitvoeren van betalingen op social media platformen kan dat de koers doorheen het jaar (en wellicht ook sneller dan verwacht) een stevig duwtje in de rug geven. Heb je reeds ReddCoin tokens gekocht en denk je er aan om ze nu te verkopen en je verlies maar te slikken? Dan is ons advies om ze voorlopig toch maar lekker in je portefeuille te houden!

3.) Verge

Het is er natuurlijk een beetje op of er onder voor wat Verge betreft. Waar niemand minder dan John McAfee in eerste instantie zijn geloof uitsprak voor cryptovaluta’s en deze cryptocurrency en ze zelfs de hemel in prees volgde al snel de rechtzetting. Net zoals bij zoveel andere gebruikers zouden problemen met de Verge wallet daarvan aan de basis hebben gelegen. Bovendien is het nog maar zeer de vraag wat het Wraith Protocol nu in de praktijk precies gaat bijbrengen aan het platform. Ondanks alle problemen die er toch zijn met Verge en de enigszins gebrekkige communicatie vanuit het achterliggende team kon er toch worden vastgesteld dat de koers gisteren een mooi duwtje in de rug kreeg. Op een zeker ogenblik tekende ze zelfs terug tegen de 0,20 euro aan wat mooi was. Vandaag kent Verge een terugval, maar wij geloven nog steeds in het potentieel van deze privacy coin en voorzien op korte termijn dan ook terug een aantrekkelijke groei.

4.) Ubiq

Een fantastische cryptocurrency waar we veel geloof aan hechten is Ubiq. Deze cryptovaluta noteerde recent nog aan een koers van meer dan 6 euro, maar viel in de huidige correctie terug naar zo’n 4,50 euro. Dat is een vrij sterke daling voor een relatief stabiele cryptovaluta zoals Ubiq. Omwille van deze reden achten we het moment nu gekomen om deze tokens extra in te slaan. Heb je er nog niet eerder voor gekozen om te investeren in Ubiq en ben je nog op zoek naar een extra cryptovaluta om je portefeuille wat meer diversiteit te geven? Ook in dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om even in de richting van deze Ubiq te kijken.

5.) Groestlcoin

Ze mag dan een lelijke naam hebben, Groestlcoin heeft eerder reeds laten zien dat ze heel wat in haar mars heeft. De huidige dip in de koers is dan ook een zeer aantrekkelijk moment om (extra) in te stappen. Enkele sterke troeven van Groestlcoin gaan schuil in het feit dat ze ASIC resistent is en bovendien ook private transacties kan afhandelen. De GRS tokens kunnen bijvoorbeeld volledig anoniem worden verzonden door het gebruik van Stealth Adresses, TOR evenals VPN. Een extra interessant voordeel van de Groestlcoin is dat het zonder probleem mogelijk is om de GRS tokens te minen zonder dat je daarvoor over gespecialiseerde (dure) hardware dient te beschikken. Ben je nog geen eigenaar van GRS tokens? Dan biedt deze dip in de koers je volgens ons een prima opportuniteit om een stukje van je kapitaal te investeren in deze cryptocurrency.

Wat met Ethereum en Ethereum Classic?

In dit artikel over cryptovaluta’s tot slot nog even een kort stukje over Ethereum en Ethereum Classic. Onze mailbox ([email protected]) stond vandaag rood gloeiend met vragen over of het nu wel of niet nog interessant kan zijn om te investeren in ETH of ETC tokens. Uiteraard is het onmogelijk om precies te voorspellen welke koers deze cryptovaluta’s uit zullen gaan, maar het moet wel gezegd dat Ethereum duidelijk laat zien een ongelofelijk sterk platform te zijn. Ze beschikt dan ook over een uitstekend team, het platform is goed en biedt heel veel interessante mogelijkheden,… ja volgens ons kan de koers van de ETH token nog heel wat moois laten zien in de komende tijd. Wellicht zal er wel nog een correctie tussen komen te zitten waardoor je wat extra ETH kan kopen zonder de huidige all time high prijs. Ook voor Ethereum Classic verwachten we zeker nog een verdere stijging van de koers, niet in het minst op het ogenblik dat Ethereum (mogelijks dit jaar) proof of stake wordt. De koers van de ETC token is de voorbije 24 uur bovendien dan wel met meer dan 16 procent gestegen, toch noteert ze nog steeds onder haar all time high van 22 december 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.