ReddCoin (RDD)

De sterke en stelselmatig verder toenemende populariteit van social media heeft de nood aan een snelle, eenvoudige en veilige betaalmethode een aanzienlijke boost gegeven. Hier speelt ReddCoin handig op in. Deze gedecentraliseerde cryptocurrency werd namelijk in het bijzonder gebouwd om betalingen die op sociale netwerken gebeuren zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Youtube op een efficiënte wijze af te handelen. ReddCoin maakt dit mogelijk door de implementatie van haar eigen platform op de belangrijkste sociale netwerken. Bovendien kunnen de betalingen met dit platform gebeuren zonder dat er daarvoor transactiekosten in rekening worden gebracht. Het ReddCoin project klinkt dus alvast veelbelovend! In dit artikel lees je meer over de Reddcoin verwachting en hoe je Reddcoin kopen kunt.

Het ontstaan van ReddCoin

ReddCoin verscheen op de markt aan het begin van het jaar 2014. In eerste instantie wist ze een bedrag bij elkaar te verzamelen van zo’n honderdduizend dollar waarmee ze de verdere ontwikkeling van haar platform kon financieren. Niet zo lang daarna vond de officiële lancering plaats waarbij er sprake was van een aanbod van zomaar even 5,45 miljard RDD welke werd verdeeld onder de eerste investeerders van het project. Het was reeds in een vroeg stadium de drijfveer van ReddCoin om de impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. Omwille van deze reden werd er dan ook voor gekozen om over te schakelen van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake.

Innovatief algoritme

ReddCoin staat er om bekend gebruik te maken van een innovatief algoritme welke luistert naar de naam ‘Proof of Stake Velocity’. Dit algoritme is er zoals de naam reeds laat vermoeden voor verantwoordelijk zowel de eigendom (de zogenaamde stake) als de activiteit (de Velocity) te stimuleren. Op het ogenblik dat er voor wordt gekozen om PoSV algoritmes toe te passen kan er worden vastgesteld dat er geen verspilling plaatsvindt op vlak van elektriciteit. Dit komt omdat er geen sprake is van doelloze mining en bovendien worden gebruikers beloond voor het uitgeven van hun munten. Redd-ID is meteen ook een unieke service die is terug te vinden op de blockchain welke het mogelijk maakt voor een gebruiker om diens gebruikersnaam te associëren met bepaalde informatie. Uiteraard gaat het hierbij in eerste instantie om public keys en sociale netwerk identiteiten.

De mogelijke evolutie van ReddCoin

Ondanks het feit dat ReddCoin reeds op de markt verscheen in het jaar 2014 moet het gezegd dat ze nog een stevige evolutie door moet maken. Dat lijkt voor een groot deel te gebeuren in 2017. In het laatste kwartaal van dit jaar zou er een versnelling van de blockchain synchronisatie gebeuren en wordt het mogelijk om transacties uit te voeren met behulp van een smartphone. Begin 2018 wordt het voor houders van ReddCoin mogelijk om gebruik te maken van ‘Mobile Staking’. Dit betekent dat je 5 procent aan inkomsten zal kunnen genereren enkel en alleen door ReddCoin te bezitten en deze beschikbaar te stellen op je smartphone. Je dient er wel rekening mee te houden dat je voor het ontvangen van deze bonus gebruik zal moeten maken van de officiële mobile wallet. Wanneer je dat doet is dit echter zeker een interessante optie om je vermogen in ReddCoin verder te zien toenemen.

ReddCoin kopen en veilig bewaren

Wil je graag ReddCoin kopen en ben je op zoek naar een eenvoudige manier om dat te doen? In dat geval kan het interessant zijn om daarvoor te kijken in de richting van Litebit.eu. Deze aanbieder van cryptocurrencies staat er om bekend over een zeer uitgebreid assortiment te beschikken en je waaronder ook deze ReddCoin kopen kunt. Een extra belangrijk voordeel is dat je met Litebit.eu over de mogelijkheid beschikt om meteen in te spelen op interessante opportuniteiten, zoals bijvoorbeeld een tijdelijke crash van de ReddCoin koers. Gaat ze onderuit en wil je even op korte termijn wat meerwaarde realiseren? Dan biedt Litebit.eu je misschien wel één van de interessantste en meest toegankelijke mogelijkheden. Dit niet in het minst omdat je kan investeren door gebruik te maken van speciale Litebit credits en je deze gewoon kan aankopen met behulp van iDeal. Dit maakt Litebit tot één van de meest toegankelijke aanbieders van cryptocurrencies op de Nederlandse markt.

Extra interessant wordt het natuurlijk wanneer we je zeggen dat het met Litebit mogelijk is om je aangekochte ReddCoin tokens meteen in de online Litebit wallet te bewaren. Dit betekent dat je (indien je dat momenteel nog niet wenst) niet verplicht bent om over te gaan tot het aankopen van een hardware wallet. Het opslaan van je ReddCoin tokens in de eigen Litebit wallet gebeurt met een enkele druk op de knop waardoor het aankopen van cryptocurrencies nog nooit eerder zo eenvoudig was. Wil je dus met andere woorden investeren in ReddCoin en zit je er niet meteen op te wachten om geconfronteerd te worden met een complexe werkmethode? In dat geval biedt Litebit je ongetwijfeld een zeer interessant en toegankelijk platform aan!

Wil je Reddcoin (RDD) kopen? Kijk dan ook eens bij LiteBit!

 


ReddCoin Presentatie

Wij raden iedereen aan om vooraleer te investeren in een bepaalde cryptocurrency zich eerst even in het project te verdiepen. Net zoals geldt voor traditioneel beleggen is het namelijk nooit een goed idee om te beleggen in iets waar je geen kennis van hebt. Het concept van ReddCoin mag dan veelbelovend zijn, het spreekt voor zich dat er ook enkele risico’s aan verbonden zijn. Hoe dan ook, wil jij graag investeren in ReddCoin, maar wil je graag in eerste instantie nog even van naderbij kennismaken met deze veelbelovende cryptocurrency? In dat geval is het zeker de moeite waard om even de onderstaande presentatie van ReddCoin te bekijken!


ReddCoin Links