De twee projecten die recent in een hevig gevecht waren verwikkeld laten over de voorbije 24 uur een zeer mooie meerwaarde zien. Bitcoin Cash wist over de voorbije 24 uur zomaar even een stijging te realiseren van een slordige 51,31 procent. Ook Bitcoin SV liet zich niet onbetuigd en ging in de tegenaanval. Bij haar blijft het rendement toch wat beperkter. Dit gezegd zijnde weet ook Bitcoin SV meer dan 33 procent winst te boeken over de laatste 24 uur. Zowel investeerders in Bitcoin Cash als in Bitcoin SV konden de voorbije dag dan ook een mooie winst boeken. Ook de BTC-token laat overigens een stijging noteren. De koers van de originele Bitcoin steeg dan ook met ongeveer 6 procent.

Een positieve top 10 in de cryptomarkt

De voorbije dagen waren er al heel wat groene cijfers te zien in de cryptomarkt en ook vandaag is dat het geval. Niet alleen Bitcoin, Bitcoin Cash en Bitcoin SV hebben een mooie stijging gerealiseerd, dit geldt ook voor de andere coins die in de top 10 van meest waardevolle cryptocurrencies zijn terug te vinden. De enige uitzondering is natuurlijk de USDT-token van Tether, maar dat kan ook moeilijk anders. Ripple’s XRP-token steeg in ieder geval weer zo’n 3,4 procent waardoor haar waarde terug boven de 0,36 dollar is uitgekomen. De ETH-token werd 11 procent duurder en de EOS-token liet een meerwaarde van 4,76 procent optekenen. De XLM-token van Stellar was goed voor een winst over de voorbije 24 uur van 5,85 procent. De explosieve koersstijging van Bitcoin Cash heeft er in ieder geval voor gezorgd dat Stellar enkele plaatsen heeft moeten inleveren. Ze moet nu ook EOS voor zich dulden, al is het tussen beide projecten momenteel wel een nek aan nek race.

Bitcoin SV tracht aardig mee te doen met de stijgingen die Bitcoin Cash laat optekenen, maar het lijkt er toch naar uit te zien dat zij het pleit niet gaat winnen. Ondanks de mooie stijgingen die Bitcoin SV heeft weten te realiseren de voorbije dagen moet het immers gezegd dat ze toch nog behoorlijk ver achter ligt op Bitcoin Cash. Litecoin vinden we op dit ogenblik met haar LTC-token terug op de achtste plaats gevolgd door Tether en uiteindelijk ook TRON. Deze laatste steeg overigens met iets meer dan 12,5 procent over de afgelopen 24 uur.

Nog meer sterke stijgers buiten de top 10

Niet alleen in, maar ook buiten de top 10 zijn er heel wat sterke stijgers op te merken. Denk bijvoorbeeld wat dit betreft maar eens aan Crypto.com Chain. Deze wist over de voorbije 24 uur een mooie stijging te realiseren van 43 procent waardoor haar huidige waardoor de CRO-token op dit ogenblik een waarde heeft van om en bij de 0,038 dollar. Ook Aion, Bitcoin Diamond, Bitcoin Gold en Dash doen het goed. Deze laatste doet er over de voorbije 24 uur toch ook een zeer nette 19 procent bij. Er zijn echter ook negatieve uitschieters. De voorbije dagen was het voor veel mensen dan ook vooral uitkijken naar wat de prijs van bijvoorbeeld Waves verder zou gaan doen. Het lijkt er echter naar uit te zien dat er een einde is gekomen aan de almaar stijgende kostprijs van de WAVES-token. Op dit ogenblik is er namelijk sprake van een verlies over de voorbije 24 uur van iets meer dan 10 procent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *