Anycoin Direct heeft bekend gemaakt dat ze per vandaag als eerste Europese cryptocurrency broker er voor heeft gekozen om SegWit te activeren. Concreet betekent dit dat de partij vanaf vandaag ondersteuning biedt voor het SegWit adres formaat ‘bech32’. Transacties met Bitcoin die gebruikmaken van SegWit kunnen niet alleen aanzienlijk sneller worden afgehandeld, daarnaast zijn er doorgaans ook beperktere kosten aan verbonden. Anycoin Direct verwees onder meer op haar Facebookpagina naar het feit dat de activatie van SegWit niet alleen voor de broker zelf, maar ook voor de volledige cryptocurrency community een belangrijke stap is voor de toekomst.

Informatie over Anycoin Direct en SegWit vind je op cryptobeginner.nl

Snellere verwerking van transacties met SegWit

SegWit mag inderdaad aanzien worden als een belangrijke update voor Bitcoin. Door de zogenaamde signature buiten de blok te houden is het namelijk mogelijk om de beschikbare blokgrootte van 1 MB veel efficiënter te gaan benutten. Hierdoor kunnen er per seconde een aanzienlijke hoeveelheid meer transacties worden verwerkt. Velen zien in SegWit de redding voor Bitcoin. ‘s Werelds eerste cryptocurrency kreeg namelijk de voorbije periode af te rekenen met een enorme backlog terwijl ook de kosten het uitvoeren van kleine transacties eigenlijk nagenoeg onmogelijk maakten.

Cryptocurrencies kopen bij Anycoin Direct?

Anycoin Direct biedt haar klanten niet uitsluitend de mogelijkheid om Bitcoin aan te kopen. Ook een groot aantal potentieel zeer interessante altcoins behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij niet uitsluitend aan kleine broer Litecoin, maar ook aan Ethereum, Monero, Stratis en het Chinese NEO. Een extra sterke troef van Anycoin Direct is dat ze Nederlanders de mogelijkheid biedt om te betalen met iDeal terwijl Belgen gebruik kunnen maken van Bancontact. Zo kan je altijd meteen de door jou gewenste cryptocurrencies bestellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.