NEO is één van de cryptocurrencies waar erg veel van wordt verwacht. Dit heeft niet in het minst te maken met het feit dat ze de steun geniet van de Chinese overheid. Er doen zelfs geruchten de ronde die stellen dat men er in China aan denkt om het gebruik van alle cryptocurrencies sterk te beperken of zelfs te bannen buiten NEO en / of Qtum. Wat daar precies van aan is, is uiteraard nog maar de vraag, maar feit blijft wel dat de overheid in China geen grote fan is van Bitcoin en aanverwanten. Zij willen het liefst hun ‘eigen’ cryptovaluta steunen. Dit heeft in het verleden reeds gezorgd voor een stevige prijssprong. Kijken we even terug naar 16 januari van dit jaar, dan zien we dat de koers van NEO toen boven de 160 Amerikaanse dollar stond. Op moment van schrijven is dit net wat meer dan 115 Amerikaanse dollar. Dit betekent dat er momenteel een interessant koopmoment kan gelden voor wat NEO betreft.

Alles over NEO (NEO) kun je vinden op cryptobeginner.nl

Bijzonder veel beginnende investeerders in cryptocurrencies uit Nederland vinden het belangrijk dat ze hun cryptovaluta snel en eenvoudig kunnen bestellen zonder dat ze veel risico lopen op bijvoorbeeld problemen of zelfs verlies van de coins. In eerste instantie wordt er dan ook door heel wat investeerders uit Nederland voor gekozen waar ze nu precies de cryptovaluta van hun keuze kunnen kopen met bijvoorbeeld iDeal. Dit geldt eveneens voor zij die voor het eerst een investering in NEO willen doen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval kan het de moeite waard zijn om er voor te kiezen om jouw NEO tokens aan te kopen via Anycoin Direct. Dit is een betrouwbare, Nederlandse partij waarbij je in slechts enkele minuten tijd jouw eerste NEO tokens kan kopen. Hoe dat precies in zijn werk gaat wordt duidelijk gemaakt aan de hand van het onderstaande stappenplan.

1.) Registreren bij Anycoin Direct

In eerste instantie dien je een account aan te maken bij Anycoin Direct. Dit doe je zeer eenvoudig door bovenaan op de website op ‘Registreer’ te klikken. Op het ogenblik dat je dit doet verschijnt er een nieuw venster waar je verschillende soorten informatie in dient in te voeren. Hou er rekening mee dat er bij Anycoin Direct een onderscheid wordt gemaakt tussen een persoonlijk en een zakelijk account. Ga je handelen met een bedrijf? Dan dien je het vakje naast ‘Zakelijk Account’ aan te vinken. Net zoals bij elke partij waarbij je, je registreert voor het aankopen van cryptocurrencies is het tot slot van belang om een veilig wachtwoord uit te kiezen. Zorg er in ieder geval voor dat je op dit vlak gebruik maakt van een wachtwoord bestaande uit kleine & grote letters evenals cijfers en bij voorkeur ook andere tekens.

https://anycoindirect.eu/nl/bitcoin-kopen?discref=0d51fa7d-1b01-469f-bf05-fec9a2807b2e

Tip! Anycoin Direct biedt haar gebruikers de mogelijkheid om ‘2 factor authentication’ te activeren. Het wordt aangeraden om hiervoor ‘Google Authenticator’ te installeren. Het wachtwoord waarvoor je kiest mag nog zo veilig zijn, het is altijd de moeite waard om ook deze extra vorm van beveiliging te activeren. 

2.) Het kopen van je NEO token(s)

Op het ogenblik dat je, je hebt geregistreerd bij Anycoin Direct is het tijd geworden om je eerste NEO te gaan kopen. Let wel, op het ogenblik dat je, je nog maar net hebt aangemeld als klant beschik je uiteraard slechts over een level 1 account. Dit betekent dat je per 24 uur slechts 100 euro kan spenderen. Bovendien is het wekelijkse bedrag beperkt tot 250 euro. Dit is vrij beperkt, maar gelukkig is het erg eenvoudig om je account op te waarderen naar level 2. Voor dit level geldt een bestedingslimiet van 400 euro per 24 uur en 1.000 euro per week. Dat is al meteen wat aantrekkelijker. Door je persoonlijke documenten te uploaden kan je, je extra verifiëren indien je dat wenst. Voor het kopen van NEO navigeer je bovenaan de website naar ‘Koop’ en klik je op ‘NEO’. Vervolgens zal de onderstaande pagina worden geopend.

Een belangrijk aspect om rekening mee te kopen voor wat het kopen van NEO betreft wordt meteen op duidelijke wijze bovenaan de pagina weergegeven. In tegenstelling tot bij andere cryptocurrencies is het bij NEO namelijk niet mogelijk om ze op te delen in kleine stukjes. 1 NEO kopen is dus mogelijk, maar 1.1 NEO niet. Dat kan enigszins vervelend zijn afhankelijk van de actuele koers waar NEO over beschikt. Met een prijs op moment van schrijven van 96,36 euro (zie bovenstaande screenshot) loopt het totale bestelbedrag bij meerdere NEO tokens al snel op.

Anycoin Direct biedt haar gebruikers de mogelijkheid om voor het aankopen van NEO gebruik te maken van verschillende betaalmethodes. Voor Nederlanders is onder meer iDeal ongetwijfeld een interessante optie terwijl Belgen hun order meteen kunnen afrekenen met behulp van Bancontact / Mistercash. Belangrijk is wel om er rekening mee te houden dat de kosten voor de betaalmethode die wordt gebruikt sterk kunnen verschillen. Dit is zeker een factor om rekening mee te houden, want het heeft toch altijd een directe impact op je investering en potentiële winst.

Vooraleer je, je bestelling kan afronden dien je uiteraard nog over een NEO adres te beschikken. Een dergelijk wallet adres kan je bekomen door het installeren van de Neon Wallet. Deze wallet kan worden gedownload vanaf deze pagina. Wil je er zeker van zijn dat je wallet en de tokens die er in terug te vinden zijn zo optimaal mogelijk zijn beschermd? In dat geval is het mogelijk om gebruik te maken van een hardware wallet zoals de Ledger Nano S. Kopieer en plak het wallet adres in het daarvoor voorziene veld en controleer of ze wel degelijk volledig correct is. Een foutief wallet adres invoeren betekent dat je NEO tokens onherroepelijk verloren zijn!

Bevestig tot slot je bestelling en je bent binnen enkele minuten de trotse eigenaar van de gekozen hoeveelheid NEO tokens!

Tip! GAS tokens verdienen in de Neon Wallet

Veel mensen kiezen er voor om NEO te kopen voor BTC of ETH via een internationale exchange. Vervolgens kiezen ze er ook voor om hun NEO tokens gewoon op de exhange zelf te laten staan. Dit is absoluut niet interessant. Niet alleen is het op deze manier mogelijk dat je tokens erg eenvoudig gestolen kunnen worden, daarnaast is het ook nog eens zo dat je waarschijnlijk geen GAS tokens zal ontvangen. Er zijn enkele exchanges waarbij dit wel het geval is, maar bij het merendeel helaas niet. Omwille van deze reden is het steeds aan te raden om je NEO tokens op te slaan in de Neon Wallet. Zo kan je op regelmatige basis je GAS tokens claimen waardoor je op het einde van de rit over een mooi, extra rendement beschikt.

Ook NEO kopen bij Anycoin Direct?

Ben je overtuigd van de zeer eenvoudige werkwijze voor wat het kopen van NEO betreft via Anycoin Direct? In dat geval kan je, je zeer eenvoudig en meteen registreren  door gebruik te maken van deze link. Anycoin Direct is in ieder geval een zeer betrouwbare aanbieder van cryptocurrencies, beschikt over een overzichtelijk en toegankelijk systeem en hanteert bovendien lage kosten. Daarnaast is het voor Nederlanders mogelijk om zeer eenvoudig hun bestelling af te rekenen met behulp van iDeal terwijl Belgen gebruik kunnen maken van Bancontact. Dit maakt ze absoluut een geschikte partij om niet alleen jouw NEO, maar ook tal van andere cryptocurrencies bij aan te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *