LiteBit is duidelijk stevig aan de weg aan het bouwen. Recent heeft de cryptocurrency broker niet alleen de delisting van verschillende coins aangekondigd, daarnaast nam ze ook de BAT-token evenals de ENJ-token in haar aanbod op. Er komt vooralsnog geen eind aan de veranderingen die LiteBit aan haar platform doorvoert. De broker heeft nu bijvoorbeeld bekend gemaakt dat ze Bitcoin SV uit haar aanbod zal schrappen. Daarmee volgt ze het voorbeeld van verschillende cryptocurrency exchanges zoals Binance en Kraken.

Bitcoin SV verdwijnt uit aanbod van LiteBit

In eerste instantie heeft LiteBit bekend gemaakt dat het Bitcoin SV niet langer zal ondersteunen in haar aanbod. De token zal dan ook vanaf de eerste juni van dit jaar van het platform van LiteBit verdwijnen. In een bericht welke de cryptocurrency broker via Twitter de wereld in heeft gestuurd stond te lezen dat ze luistert naar de vraag van haar klanten. Vanuit de community kwam de vraag richting exchanges en brokers om de BSV-token te delisten. Onder aanvoer van Binance lijkt het er naar uit te zien dat steeds meer partijen hier daadwerkelijk ook gevolg aan geven. De delisting van Bitcoin SV bij Binance heeft een niet onaanzienlijke impact gehad op de waarde van de BSV-token, maar de andere delistings hebben slechts een minimaal effect gehad.

Bitcoin SV vandaag 2,62% in de plus

Ondanks een rode dag op de cryptomarkt is het zo dat Bitcoin SV vandaag haar koers nog in het groen weet te houden. Als één van de weinige tokens weet ze een meerwaarde te realiseren over de voorbije 24 uur van 2,62 procent. Dit brengt de waarde van haar token uit op een bedrag van 53,63 dollar op moment van schrijven. Het volume over de voorbije 24 uur bedroeg 154.295.180 dollar. Bitcoin SV is op dit ogenblik terug te vinden op de 13de plaats in de lijst met meest waardevolle cryptocurrencies ter wereld.

0x (ZRX) toegevoegd

LiteBit zou LiteBit niet zijn wanneer ze er niet voor zou kiezen om meteen na de aankondiging van een delisting ook een nieuwe token toe te voegen aan haar aanbod. Nadat ze recent onder meer de BAT-token en de ENJ-token toevoegde is nu 0x (ZRX) aan de beurt. De listing van deze token maakt het voor Nederlandse investeerders nu mogelijk om rechtstreeks in deze coin te investeren met fiat-geld. Dit kan niet alleen gebeuren door middel van iDeal, maar ook door gebruik te maken van een creditcard.

Tokens eenvoudig opslaan bij LiteBit

LiteBit maakt het voor haar klanten mogelijk om het merendeel van de tokens die ze aankopen op te slaan in een door LiteBit zelf gehoste wallet. Dat was niet altijd het geval. Gedurende enige tijd was het bij het aankopen van verschillende cryptocurrencies alleen maar mogelijk om de tokens rechtstreeks naar een wallet of een exchange te sturen. Recent heeft LiteBit echter heel wat nieuwe wallets toegevoegd. Ook de nieuwe tokens die zijn gelist beschikken allemaal over een eigen wallet bij de broker. In het bijzonder voor nieuwe investeerders is dit natuurlijk erg interessant. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat het sterk wordt aangeraden om je tokens niet bij een broker of exchange te laten staan, maar deze bijvoorbeeld naar een hardware wallet (zoals de Ledger Nano X of de Trezor T) te sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *