Eerder hebben we hier op Cryptobeginner.nl reeds aangegeven dat de Nederlandse aanbieder van cryptocurrencies LiteBit er voor had gekozen om verschillende nieuwe cryptovaluta’s aan haar aanbod toe te voegen. Het ging hierbij niet alleen om Cardano (ADA), maar ook om TRON (TRX). Meteen werd duidelijk gemaakt dat het hier niet bij zou blijven. In de dagen volgend op de bekendmaking van deze cryptocurrencies verschenen er inderdaad nog heel wat nieuwe namen op de LiteBit website. Inmiddels zijn ook deze cryptocurrencies toegevoegd:

Een opvallend feit waar een klein beetje kritiek op kwam vanuit de community is wel dat het bij nagenoeg alle toegevoegde cryptocurrencies niet mogelijk is om de aangekochte tokens meteen in een eigen wallet van de website op te slaan. Alleen bij BitBay kan er dan ook gebruik worden gemaakt van de ingebouwde LiteBit wallet. Dat is een klein minpunt, maar anderzijds wordt het nu wel mogelijk gemaakt om met behulp van iDeal te investeren in meer bekende cryptocurrencies.

Litebit begint een serieuze speler te worden in de exchange wereld, waarbij gemak bij het aankopen van cryptocurrencies echt bovenaan staat. Een overzichtelijk account, het betaalgemak welke je hebt door middel van de betaaloptie iDeal. En als we kijken met welke snelheid er nieuwe cryptocurrencies bijkomen, dan ziet het er niet naar uit dat dit de laatste toevoeging van crypto is.

Ook na de bekendmaking dat PowerLedger aan het aanbod van LiteBit werd toegevoegd werd er op Twitter aangegeven dat er nog meer nieuwe namen in de pijplijn zitten. Het is dan ook uitkijken naar de volgende cryptocurrencies die het aanbod van LiteBit zullen gaan vervoegen. Beschik jij nog niet over een account bij deze Nederlandse aanbieder en zou je graag de mogelijkheid willen hebben om op een efficiënte en veilige manier cryptocurrencies met iDeal aan te kopen? Registreer je dan meteen bij LiteBit door gebruik te maken van deze link!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.