Het bloed dat recent door de straten  van de cryptomarkt heeft gelopen heeft er voor gezorgd dat menig aantal investeerders in cryptocurrencies de waarde van hun portefeuille toch wel enigszins hebben zien afnemen. Gelukkig trekken de koersen momenteel terug aan en is er Black Friday! Speciaal voor Black Friday heeft BTC Direct een leuke aanbieding voor haar (potentiële) klanten in petto. Het is namelijk zomaar mogelijk om 10 euro aan gratis cryptocurrencies te ontvangen!

BLOX

Wilt u aanspraak kunnen maken op de 10 euro gratis crypto van BTC Direct? In dat geval dient u daarvoor de BLOX app te downloaden. Bij het downloaden van de nieuwe app BLOX dient u gebruik te maken van de speciale promocode BLACKFRIDAY. Wanneer u gebruik maakt van deze promocode ontvangt u meteen voor 10 euro aan gratis tegoed om crypto te kopen. Een account aanmaken neemt ongeveer 2 minuten tijd in beslag. Bovendien is het tegoed na het aanmaken van het account en het downloaden van de BLOX app meteen beschikbaar om mee te handelen in uw favoriete cryptocurrencies.

Wat is de BLOX app precies?

Bij veel mensen zal de naam BLOX wellicht nog niet meteen een belletje doen rinkelen. Het betreft hier dan ook een gloednieuwe alles-in-één-crypto applicatie die het mogelijk maakt om niet alleen cryptocurrencies aan te kopen en te verkopen, maar ook te beheren. Enkele cryptocurrencies die door de app worden ondersteund zijn Bitcoin, Ethereum en Ripple. Wat BLOX bijzonder interessant maakt is dat de taken die met de app uitgevoerd dienen te worden ongelofelijk snel kunnen gebeuren. In amper 3 seconden tijd is het reeds mogelijk om een trade te maken.

Voorwaarden voor de aanbieding

U dient er rekening mee te houden dat er slechts één account per persoon kan worden aangemaakt. Dit betekent dat iedereen die de BLOX app download en een account aanmaakt één keer voor 10 euro aan gratis cryptocurrencies kan ontvangen.

Andere manieren om gratis crypto te verdienen?

Met de maand december staat er natuurlijk een dure maand voor de boeg. Niet alleen vallen er aan het einde van het jaar heel wat facturen in de bus, daarnaast zijn er ook nog de vele cadeautjes die aangekocht dienen te worden. Wilt u toch graag ook deze maand uw portefeuille met cryptocurrencies wat uit kunnen breiden? Dan is dat best mogelijk. Er bestaan namelijk nog meer interessante mogelijkheden om gratis extra cryptocurrencies te verzamelen. Hoe dan? Door rekening te houden met de onderstaande mogelijkheden:

Hou er naast bovenstaande rekening mee dat u ook zomaar gratis cryptocurrencies kunt ontvangen door bepaalde tokens bijvoorbeeld te staken. Lang niet alle cryptocurrencies vereisen dat u de wallet open laat staan om te kunnen staken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de cryptocurrency NEO. De zogenaamde GAS-tokens ontvangt u als houder van NEO dan ook altijd. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de GAS-tokens claimen. Wanneer u, uw NEO laat staan bij een exchange zoals Binance ontvangt u de GAS-tokens zelfs volledig automatisch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *