LiteBit heeft (alweer) een nieuwe cryptocurrency toegevoegd aan haar aanbod. Deze keer gaat het om het project ‘Polymath‘ met de POLY-token. Polymath doet dienst als een blockchain platform waar bedrijven over de mogelijkheid op beschikken om te fungeren als uitgever van een token. Het hele proces van tokenization moet er eigenlijk voor gaan zorgen dat de zeer dure derde partijen die vaak zijn betrokken bij effectenhandel kunnen worden uitgeschakeld. Polymath maakt het bovendien mogelijk voor iemand die investeert in een bepaald aandeel om ook meteen daadwerkelijk eigenaar te worden van het aandeel in kwestie. Er vindt dus geen bemiddelde bewaring plaats van het aandeel in kwestie. 

Alweer een nieuwe listing bij LiteBit 

LiteBit staat algemeen bekend als één van de grootste cryptocurrency brokers van Nederland. Het voorbije jaar is bovendien duidelijk geworden dat LiteBit niet meer uitsluitend de focus legt op het listen van zoveel mogelijk (nieuwe) projecten, maar vooral de kwaliteit van haar platform naar een hoger niveau wil tillen. Projecten die vroeger zijn gelist en inmiddels het merendeel van hun volume hebben verloren worden bijvoorbeeld uit haar aanbod gehaald. Deze projecten moeten zoals in dit geval dan plaats maken voor een project welke heel wat veelbelovender is en over een meer significant volume beschikt. Voor Polymatch geldt bijvoorbeeld dat er sprake is van een 24-uurs volume van ruim 2,3 miljoen dollar. 

Nog meer nieuwe coins in aantocht 

Het staat als een paal boven water dat LiteBit ook in de nabije toekomst nog enkele nieuwe listings zal gaan aankondigen. Welke tokens er vervolgens toegevoegd zullen worden aan het platform is natuurlijk nog koffiedik kijken. Zoals eerder reeds aangegeven valt het wel op dat er nog steeds een aantal toch belangrijke projecten uitblinken in afwezigheid. Het gaat hierbij niet alleen om EOS, maar wat bovendien ook te denken van IOTA en NEO? Dit zijn toch projecten die LiteBit eigenlijk in haar aanbod zou moeten gaan opnemen. 

Toch moet het gezegd dat het aanbod van LiteBit met de recente listings van niet alleen de BAT-token, 0x evenals Enjin Coin (ENJ-token) een aanzienlijke extra kwaliteitsinjectie heeft gekregen. Al deze verschillende tokens beschikken bovendien over hun eigen ingebouwde wallet in het LiteBit platform. Dit maakt het voor nieuwe investeerders natuurlijk erg eenvoudig om in te stappen. Men hoeft immers geen aparte wallet voor hun holdings aan te maken. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat het altijd wordt aangeraden om tokens die zijn aangekocht niet bij de exchange of broker in kwestie te laten staan. 

Polymath (POLY) kopen met iDeal en creditcard

Polymath (POLY) kopen doe je bij LiteBit!De listing van Polymatch bij LiteBit zorgt er voor dat klanten van de cryptocurrency broker over de mogelijkheid komen te beschikken om in te stappen in dit project met vers fiat-geld. Dit kan bovendien op meerdere manieren gebeuren. Zo is het niet alleen mogelijk om in te stappen met iDeal, daarnaast kan er eveneens gebruik worden gemaakt van een creditcard. Het mag dan ook duidelijk zijn dat de listing bij LiteBit er zomaar voor kan zorgen dat er (heel wat) extra fiat-geld richting het Polymatch project kan vloeien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.