Eén van de grootste exchanges in India, namelijk ‘Zebpay’ heeft Litecoin toegevoegd aan haar Exchange. In het bericht dat de ondersteuning aankondigde staat te lezen dat Litecoin zichzelf heeft bewezen als een belangrijke cryptocurrency die zich kenmerkt door niet alleen een sterke support en een groot handelsvolume, maar ook een aanzienlijke liquiditeit.

Wie of wat is de exchange Zebpay?

Zebpay, gezeteld in Singapore, heeft sinds 2014 duizelingwekkende hoogten bereikt met meer dan 3 miljoen gebruikers en $ 2 miljard aan fiat-transacties. De snelst groeiende,  en de grootste crypto-exchange in een van de grootste economieën ter wereld.  Als een vertrouwd merk in India, heeft deze crypto-exchange de markt op grote schaal bediend en een marktaandeel van meer dan 60% in het land.
Met een recentelijk gevestigde aanwezigheid op Malta zetten ze hun snelle expansie over de continenten voort, waarbij ze zowel crypto-traders, als crypto-gerichte beleggers van over de hele wereld aantrekken. Ze zijn erg trots op de uitzonderlijke beveiligingsprotocollen en leveren een cryptografisch verifieerbaar bewijs van beveiliging.
Met kantoren verspreid over meerdere continenten, blijven ze groeien met hun gespecialiseerde blockchain– en Bitcoin-teams.

ZEBPAY: “Klaar om uit te breiden naar nieuwere, onbekende gebieden, want evolutie is niets minder dan een revolutie – net als die van Bitcoin”.

Charlie Lee heeft via Twitter geantwoord op de ondersteuning en gesteld dat hij tevreden is dat op deze manier 1,3 miljard mensen toegang krijgen tot zijn cryptocurrency. Deze ondersteuning zou er zomaar voor kunnen zorgen dat Litecoin ook op de radar van andere exchanges verschijnt in India. Zo stelt Lee finaal in zijn tweet dat hij hoopt dat ook Unocoin, het belangrijkste Bitcoin bedrijf van het land er binnenkort voor zal kiezen om het zilver van de cryptomarkt te gaan ondersteunen.

Ook informatie over exchanges in India vind je bij cryptobeginner.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *