Eén van de vaakst besproken nieuwe projecten van de voorbije tijd is ongetwijfeld de ‘BitTorrend Token’ of BTT. Op maandag werd er gestart met het verhandelen van de token op zowel Binance als KuCoin. De BTT/BTC markt was niet geheel verrassend de meest actieve markt op Binance. In de voorbije 24 uur liet de koers van de BTT-token een meerwaarde optekenen van 57 procent. Ze steeg dan ook in prijs van de oorspronkelijke 0.00000008 dollar tot 0.00000022 dollar.

Slechts beperkte hoeveelheid aan BTT-tokens vrijgegeven

In het bijzonder de manier waarop de BTT-tokens de wereld in worden gestuurd is er één die veelvuldig is besproken geweest. Een beperkte hoeveelheid van deze tokens zijn dan ook beschikbaar gesteld door middel van een crowdsale. Daarnaast is er ook sprake van een gelimiteerde airdrop. De BTT-token beschikt bij haar lancering uiteraard over een zeer lage waarde. Dit maakt het perfect mogelijk dat er in de komende dagen nog een extra explosieve prijsstijging waargenomen zal kunnen worden. Zelfs in de huidige berenmarkt is het zomaar mogelijk dat deze nieuwe token returns on investment zal weten te bieden welke niet meer zijn gezien sinds de slump in 2017. Uiteraard geldt zoals steeds dat er hiervoor geen garanties gegeven kunnen worden.

Stijging van 300% ten opzichte van de BTC-prijs

De BTT-token heeft dus reeds een niet onaanzienlijke stijging laten optekenen ten opzichte van de BTC-prijs, maar dat is niet alles. Daarnaast is het dan ook zo dat de prijs van BTT ten opzichte van BTC reeds meer dan 300 procent is gestegen. De BTT-token is inmiddels dan ook gelist op tal van verschillende exchanges. Het gaat hierbij niet alleen om Binance en KuCoin, maar ook om bijvoorbeeld OKEx evenals UpBit. Op moment van schrijven is er nog geen echte toepassing toegeschreven aan de BTT-token. Het team achter de token heeft echter bekend gemaakt dat deze er in de komende maanden reeds aan zal komen. In een recente verklaring werd dan ook het volgende aangegeven:

“We verwachten ‘BitTorrent Speed’ te kunnen lanceren in het tweede kwartaal van 2019. Het gaat hierbij om een gloednieuw product welke BitTorrent gebruikers zal belonen met BTT-tokens in ruil voor het beschikbaar stellen van (een deel van) hun bandbreedte. Op deze manier moeten BitTorrent producten sneller gedownload kunnen worden”.

Naast bovenstaande werd eerder ook al bekend gemaakt dat de asset eveneens verkrijgbaar zal zijn door middel van een speciale desktop applicatie.

De connectie tussen TRON (TRX) en de BTT-token

Eveneens kenmerkend voor BTT is de connectie waarover ze beschikt met TRON (TRX). Het is dan ook nog maar zeer de vraag op welke manier beide projecten elkaar in de toekomst zullen gaan versterken. Bovendien kunnen we ons ook de vraag stellen of een mogelijke drop in prijs voor wat de BTT-token betreft ook een (grote) impact zou kunnen hebben op de waarde van de TRX-token. De geplande airdrop welke plaats zal vinden op Binance onder TRX-houders zorgt er in ieder geval voor dat het duidelijk is dat het project stevig met haar vingers in de BTT-token zit. Deze token beschikt sowieso over heel wat voor- en tegenstanders. Wat uiteindelijk het echte potentieel zal zijn van deze token zal in de (nabije) toekomst duidelijk worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *