LiteBit is ongetwijfeld één van de bekendste cryptocurrency brokers van Nederland. Ze staat in het bijzonder bekend omwille van het feit dat ze het bijna vanaf het begin mogelijk heeft gemaakt voor haar klanten om een groot aantal verschillende altcoins te kopen. In tussentijd zijn er uiteraard verschillende minder goed presterende altcoins uit haar aanbod verwijderd, maar er zijn er ook heel wat aan toegevoegd. Recent werd bijvoorbeeld nog de BAT-token van de Brave browser toegevoegd. Ook vandaag heeft de broker bekend gemaakt een extra token te listen. Deze keer gaat het om Enjin Coin (ENJ).

Wat is Enjin Coin?

Enjin Coin (ENJ) is een ERC20-token welke zich richt op de gaming industrie. Uiteraard zijn er op de markt reeds verschillende tokens terug te vinden die de focus hebben gelegd op de gaming sector, maar Enjin Coin pakt het toch even net wat anders aan. Zo is Enjin Coin de eerste coin met een echt authentiek doel voor online gamers. U kunt er dan ook virtuele goederen mee verdienen en ruilen. Daarnaast maakt ENJ het mogelijk voor online gamers om hun bezittingen mee te nemen naar een andere game. Recent raakte ook bekend dat Enjin Coin mogelijks een partnership heeft met Samsung. Dit alles heeft er voor gezorgd dat de interesse in Enjin Coin onder investeerders aanzienlijk is toegenomen.

Enjin Coin kopen met iDeal en creditcard

De listing van Enjin Coin bij LiteBit brengt enkele interessante voordelen met zich mee. LiteBit is namelijk de eerste broker in cryptocurrencies die het mogelijk maakt om rechtstreeks in deze cryptovaluta te investeren met niet alleen iDeal, maar ook met creditcard. Voor Belgische klanten is het bij LiteBit uiteraard ook mogelijk om direct te investeren in de ENJ-token met Bancontact. In het bijzonder voor nieuwe investeerders zal dit als muziek in de oren klinken.

Bovenstaande is reeds interessant, maar er is meer. LiteBit staat er namelijk ook om bekend verschillende eigen wallets aan te bieden aan haar klanten. Dit geldt niet voor alle cryptocurrencies die ze aanbiedt, maar wel voor een groot aantal. Ook de ENJ-token beschikt over een door LiteBit zelf gehoste wallet. Wil jij dus met andere woorden als nieuwe investeerder instappen in Enjin Coin? Dan kan je jouw nieuw aangekochte tokens ook meteen opslaan in de eigen wallet van LiteBit.

Wil je Enjin Coin (ENJ) kopen? Kijk dan ook eens bij LiteBit!

Nog meer nieuwe cryptocurrencies in aantocht?

Het lijkt er naar uit te zien dat LiteBit heeft besloten stelselmatig haar aanbod met cryptocurrencies verder uit te breiden. Verschillende toch wel grote cryptocurrencies blinken op moment van schrijven dan ook nog steeds uit in afwezigheid bij LiteBit. De bekendste van deze cryptocurrencies is wellicht EOS. De nummer 5 cryptocurrency op moment van schrijven kan dan ook nog niet worden aangekocht bij LiteBit. Hetzelfde geldt ook voor andere namen zoals bijvoorbeeld IOTA en NEO. De algemene verwachting is wel dat LiteBit er (op termijn) voor zal kiezen om deze toch wel belangrijke cryptovaluta’s ook in haar aanbod op te nemen. Wanneer dat zal gebeuren is uiteraard nog koffiedik kijken.

Delisting van 2GIVE

Niet alleen werkt LiteBit aan het uitbreiden van haar aanbod, ze wil vooral de kwaliteit een stevig duwtje in de rug geven. Ze deinst er dan ook niet voor terug om ook regelmatig enkele slecht presterende coins uit haar aanbod te schrappen. Enkele dagen geleden maakte ze dan ook nog bekend 2GIVE te delisten. Het kopen en verkopen van deze cryptovaluta is met onmiddellijke ingang stopgezet. De balansen in de wallets blijven uiteraard wel beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *