Ethereum Classic (ETC) koers op cryptobeginner.nlMet de snapshot voor de Callisto airdrop om de hoek kan er alleen maar worden gesteld dat de koers van ETC (Ethereum Classic) de vooropgestelde verwachtingen niet heeft weten in te lossen. Met amper 600 blokken te gaan noteert de koers op moment van schrijven aan een waarde van 29,37 Amerikaanse dollar. Haar absolute hoogtepunt kende de Ethereum Classic koers op datum van 14 januari van dit jaar. Toen tekende de koers een waarde aan van 45,51 Amerikaanse dollar.

Diverse factoren drukken ETC prijs

Dat de huidige koers (ver) onder de vooropgestelde verwachtingen is blijven hangen is te wijten aan verschillende factoren. In eerste instantie was er de drop die Bitcoin recent heeft meegemaakt, maar daarnaast was er ook een last-minute statement van Bittrex die stelde de airdro niet te zullen ondersteunen. Met andere woorden, investeerders die hun ETC-tokens bij Bittrex hebben staan kunnen geen aanspraak maken op de gratis Callisto (CLO) tokens.

Geen ondersteuning voor airdrop door Bittrex

Het nieuws dat Bittrex de Callisto airdrop niet gaat ondersteunen kwam vrij onverwacht. In een verklaring liet Bittrex optekenen dat de fout hiervoor niet bij hen moet worden gezocht, maar wel bij het ontwikkelingsteam. Zij zouden de exchange pas op het laatste nippertje hebben gecontacteerd waardoor ze niet voldoende tijd meer hadden om de token in detail te evalueren. Zonder het doorlopen van dit evaluatieproces is het voor Bittrex niet mogelijk om een bepaalde token te ondersteunen.

Hoe alsnog je CLO tokens claimen?

Heb je, je ETC-tokens bij Bittrex of bij een andere exchange staan die de airdrop niet ondersteunt? In dat geval is het belangrijk om deze voor de snapshot die wordt gemaakt op blok 5500000 te verhuizen naar een andere wallet. Om je CLO tokens te kunnen claimen dien je over een wallet te beschikken waarbij de private keys voor handen zijn. Wallets die met zekerheid ondersteuning bieden voor de Callisto airdrop zijn:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *