Recent raakte bekend dat Anonymous (ANON) is toegevoegd aan TradeSatoshi. De hard fork van ZClassic en Bitcoin zou bovendien binnenkort ook worden gelist op Cryptopia. Vooral dat laatste zou goed nieuws zijn voor Anonymous welke op moment van schrijven toch een beetje moeite ondervindt om zich op de cryptomarkt door te kunnen zetten. Een listing bij een populaire exchange als Cryptopia zou daar natuurlijk enigszins verandering in kunnen brengen.

Vanaf maandag handelen in ANON bij Cryptopia?

Volgens de laatste berichten zou de handel in de ANON-token bij Cryptopia worden opgestart komende maandag. Het valt te hopen voor het team achter deze cryptovaluta dat deze listing inderdaad het één en ander in beweging zet. Tot dusver was er namelijk nog maar weinig reden tot vreugde voor Anonymous. Bovendien wordt ze steeds vaker als ‘scam’ bestempeld. Voorbije maandag daalde de waarde van de token dan ook in sneltempo tot onder één dollar. In het bijzonder de beperkte liquiditeit wordt aanzien als een niet onbelangrijk risico dat is verbonden aan deze digitale munt. Het moet bovendien gezegd dat de hard fork er is gekomen op een moment dat er sprake is van een bear market waardoor er natuurlijk sowieso reeds sprake is van een beperktere interesse.

Rode vlaggen voor ANON

Naast bovenstaande moet het ook gezegd dat er een aantal rode vlaggen van toepassing zijn voor ANON die investeerders er duidelijk van weerhouden om hun vertrouwen te stellen in deze cryptovaluta. Eén van deze rode vlaggen heeft betrekking tot het feit dat er een airdrop plaats heeft gevonden op basis van een snapshot van de balansen. Bovendien is het ook nog eens zo dat ANON masternodes gaat aanbieden welke door verschillende experts binnen de cryptomarkt worden aanzien als een scam. Dit niet in het minst omdat het met het draaien van een masternode mogelijk is om vaak enorme winsten te behalen.

Extra opvallend is het bovendien dat ANON uitnodigingen blijkt te versturen om de token aan te kopen onder de actuele marktprijs. Dit kan gebeuren via de ‘officiële’ Anonymous website waar je kan rekenen op een niet onaantrekkelijke korting van zomaar even 24 procent. Dit lijkt niet alleen te mooi om waar te zijn, dat is het ook! Op Twitter verschenen inmiddels namelijk een groot aantal berichten die duidelijk maken dat niet de website Anonymousbitcoin.org de officiële is, maar wel Anonfork.io. Helaas zouden reeds heel wat mensen in de scam getrapt zijn, iets wat de reputatie van ANON uiteraard ook niet bepaald goed doet.

Anon op Cryptopia maar doe onderzoek

Investeren in ANON? Doe zelf je onderzoek!

Vooraleer te investeren in eender welke cryptocurrency die er op de markt verkrijgbaar is, is het altijd van belang om voldoende onderzoek te doen naar het potentieel evenals de risico’s die er aan een bepaalde digitale valuta zijn verbonden. Dit geldt zeker ook voor ANON. Verschillende berichten die de laatste tijd op het internet zijn verschenen gaan zelfs zo ver om het hele project te bestempelen als één grote scam. Of dat ook daadwerkelijk het geval is laten we uiteraard in het midden, maar het is zeker een factor om rekening mee te houden. Wij zijn in ieder geval benieuwd welke ontwikkelingen er in de ANON-koers genoteerd zullen mogen worden in de aankomende periode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *