De voorbije week heeft de cryptocurrency Verge een zeer mooie stijging van de koers laten optekenen. Toch kon er de voorbije dagen worden vastgesteld dat, ondanks een algemeen positief karakter op de cryptomarkt de koers zich niet verder wist door te zetten. Op moment van schrijven kan er bovendien worden vastgesteld dat ook het handelsvolume enigszins is teruggevallen. Er blijkt dan ook heel wat wantrouwen te bestaan over de partnership die Verge morgen gaat aankondigen. Betreft het inderdaad een grote partij, dan gaat dat de koers van Verge wellicht een stevige duw in de rug geven. Is er door het team achter deze privacy coin vooral veel gebakken lucht verkocht? Dan bestaat het risico dat ze zomaar de steun vanuit de community zal verliezen.

Scepticisme over partnership is groot

Ondanks het feit dat de koers van Verge over de voorbije week enkele niet onaanzienlijke stijgingen heeft meegemaakt waardoor het voor korte termijn traders zeker en vast mogelijk was om daar een mooie meerwaarde op te realiseren moet het gezegd dat er nog behoorlijk veel scepticisme bestaat met betrekking tot de partnership die morgen zal worden aangekondigd. Er doen zelfs geruchten de ronde dat de inzamelactie onder de community helemaal niet is bestemd om een partnership te financieren, maar gewoon om tegemoet te komen aan de fiscale verplichtingen waar het team achter Verge aan moet voldoen. Mocht dit inderdaad het geval zijn is dit ongetwijfeld nefast voor de toekomst van de meest op privacy gefocuste coin van het moment.

18 miljoen XVG-tokens overgemaakt van fundraising wallet naar Binance

Dat er heel wat vragen bestaan over de partnership is helemaal niet zo vreemd. Er werd door Verge immers naar de overeenkomst verwezen als zijnde de ‘belangrijkste die de cryptowereld ooit heeft gezien’. Dat legt de lat natuurlijk bijzonder hoog. Extra vragen en ook de nodige onrust zijn het gevolg van de transaction record die duidelijk aangeeft dat er 18 miljoen XVG-tokens zijn verplaatst van de fundraising wallet naar de exchange Binance.

Hoe het ook zij, het mag duidelijk zijn dat 17 april 2018 een zeer belangrijke dag wordt voor Verge evenals de hele community die er achter schuil gaat. In het verleden werd er reeds meermaals naar Verge verwezen als  een scam coin, maar we weten allemaal dat deze benaming nu eenmaal erg snel in de mond wordt genomen. Tijd dus voor Justin Vendetta om het tegendeel te bewijzen. Van zodra de partnership bekend is lees je er uiteraard alles over hier op Cryptobeginner.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *