Maart is een uitstekende maand gebleken voor de BAT-token. De prijsstijging van de BAT-token heeft er dan ook voor gezorgd dat ze haar hoogste niveau heeft bereikt van de voorbije 3 maanden. Op vandaag noteert de BAT-token dan ook aan een waarde van 0,26 dollar. Niet alleen de waarde van de token van de Brave browser is toegenomen, dit geldt eveneens voor het 24-uurs volume die ze weet te realiseren. Het volume is dan ook toegenomen tot een bedrag van zomaar even 24 miljoen dollar. Vandaag is de BAT-token één van de enige positieve uitschieters in de cryptomarkt.

BAT/BTC meest actieve handelspaar

De BAT-token (Basic Attention Token) is één van de tokens die de beste resultaten weet neer te zetten op de markt. De resultaten zijn sterk afhankelijk van de activiteit op de Binance exchange. Een andere cryptocurrency die het eveneens prima heeft gedaan over de voorbije termijn is Ravencoin (RVN). Het meest actieve handelspaar voor de BAT-token blijft weinig verrassend BAT/BTC.

Een belangrijke reden voor de rally die de BAT-token heeft weten te realiseren is ongetwijfeld terug te vinden in het feit dat potentiële kopers zich klaarmaken voor de marketingcampagne die door het team achter de Brave browser wordt opgezet. De Brave browser wint stelselmatig aan marktaandeel waardoor er ook heel wat meer volume kan worden gerealiseerd door middel van de BAT-token. Daarnaast viel er recent ook nog extra goed nieuws te lezen.

Extra aandacht tijdens een recente AMA sessie

Het Brave-project kan sowieso de laatste tijd op heel wat aandacht rekenen binnen de markt. Zo was er bijvoorbeeld ook nog de recente AMA sessie met Holli Bohren, de startup’s CFO. Tijdens deze sessie werd er gehint naar een mogelijke koper voor de Brave browser die niet alleen garant zou staan voor het behouden van het BAT ecosysteem, maar daarbij ook geen nadeel met zich mee zou brengen voor token houders. Op het ogenblik dat een sterke partij de Brave browser zou gaan overnemen kan dit een extra boost geven aan het sowieso potentierijke project. Uiteraard zoals steeds geen garanties…

Altcoins vinden langzaam maar zeker terug de weg naar boven

Het is te vroeg om te stellen dat de fundamenten van de berenmarkt aan het afzwakken zijn, maar toch mag het duidelijk zijn dat een groot aantal altcoins langzaam maar zeker terug de weg boven hebben ingezet. Niet alleen de BAT- en RVN-tokens hebben zich weten te herstellen, dit geldt ook voor menig aantal andere bekende altcoins.

Binance Coin heeft bijvoorbeeld inmiddels de kaap van 17 dollar overschreden. Daarnaast heeft ook de ADA-token van Cardano een mooie run gemaakt. Eerder dit jaar was het vooral de LTC-token van Litecoin die het mooie weer maakte. Zij heeft dan ook inmiddels de waarde van 60 dollar voor één LTC-token weten te bereiken. Het is nu vooral de vraag of de verschillende altcoins hun momentum zullen weten vast te houden of niet.

Ook investeren in de BAT-token?

Uiteraard is het niet alleen maar mogelijk om de BAT-tokens te ontvangen door gebruik te maken van de Brave browser, daarnaast kan je er ook gewoon in investeren. Dit is mogelijk bij één van de verschillende exchanges die de BAT-token hebben gelist. Je kan onder meer investeren in de BAT-token bij Binance evenals door gebruik te maken van het Coinbase Pro platform.

Maar wil je het dichter bij huis houden, dan is de BAT-token ook te koop bij de Nederlandse crypto-broker LiteBit. Zij hebben de BAT-token onlangs toegevoegd, dus je kunt deze ook op de snelle, via de iDeal manier aanschaffen en bewaren op de wallet in je account. Het ligt er dus maar net aan wat je plannen zijn met de coin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.