De bekende, Nederlandse aanbieder van cryptocurrencies LiteBit houdt woord. Vorige week maakte ze reeds bekend dat het Cardano (ADA) had toegevoegd aan haar aanbod. Meteen werd er ook aangegeven dat er nog enkele andere namen zouden volgen. Op vandaag is de tweede nieuwe cryptocurrency aan de beurt. Ook dit keer gaat het om een grote naam uit de cryptowereld, namelijk TRON (TRX).

De keuze voor TRON is eigenlijk niet helemaal onverwacht. TRON en haar TRX-token is een populaire cryptocurrency waar veel investeerders heel wat van verwachten. De listing van TRON komt bovendien op een uitstekend moment. In de aanloop naar de lancering van het mainnet van TRON eind mei zal er wellicht nog heel wat beweging vastgesteld kunnen worden in de koers.

Helaas is er voor TRON op dit moment geen ingebouwde wallet voor handen bij LiteBit. Dit betekent dat je de TRX-tokens die je via LiteBit aankoopt naar je wallet-adres van de exchange zal moeten versturen. Toch zal de listing bij LiteBit voor heel wat (beginnende) investeerders in cryptocurrencies goed nieuws zijn. Op deze manier kunnen zij namelijk eindelijk TRON kopen met vers fiat-geld.

TRON kopen bij LiteBit?

TRON kopen bij LiteBit kan zoals steeds gebeuren met behulp van iDeal. Ook Bancontact voor Belgische klanten is een mogelijkheid. Heb je er eerder reeds voor gekozen om een bepaald saldo te voorzien onder de vorm van LiteBit credits? In dat geval kan je deze meteen gebruiken om te investeren in een bepaalde hoeveelheid TRX-tokens. Wil jij ook graag TRX-tokens kopen bij LiteBit, maar heb je nog geen account? Dan kan je deze meteen gratis aanmaken door middel van deze link!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo