Cryptobeginner.nl

LiteBit voegt nu ook TRON (TRX) toe aan haar aanbod

De bekende, Nederlandse aanbieder van cryptocurrencies LiteBit houdt woord. Vorige week maakte ze reeds bekend dat het Cardano (ADA) had toegevoegd aan haar aanbod. Meteen werd er ook aangegeven dat er nog enkele andere namen zouden volgen. Op vandaag is de tweede nieuwe cryptocurrency aan de beurt. Ook dit keer gaat het om een grote naam uit de cryptowereld, namelijk TRON (TRX).

De keuze voor TRON is eigenlijk niet helemaal onverwacht. TRON en haar TRX-token is een populaire cryptocurrency waar veel investeerders heel wat van verwachten. De listing van TRON komt bovendien op een uitstekend moment. In de aanloop naar de lancering van het mainnet van TRON eind mei zal er wellicht nog heel wat beweging vastgesteld kunnen worden in de koers.

Helaas is er voor TRON op dit moment geen ingebouwde wallet voor handen bij LiteBit. Dit betekent dat je de TRX-tokens die je via LiteBit aankoopt naar je wallet-adres van de exchange zal moeten versturen. Toch zal de listing bij LiteBit voor heel wat (beginnende) investeerders in cryptocurrencies goed nieuws zijn. Op deze manier kunnen zij namelijk eindelijk TRON kopen met vers fiat-geld.

TRON kopen bij LiteBit?

TRON kopen bij LiteBit kan zoals steeds gebeuren met behulp van iDeal. Ook Bancontact voor Belgische klanten is een mogelijkheid. Heb je er eerder reeds voor gekozen om een bepaald saldo te voorzien onder de vorm van LiteBit credits? In dat geval kan je deze meteen gebruiken om te investeren in een bepaalde hoeveelheid TRX-tokens. Wil jij ook graag TRX-tokens kopen bij LiteBit, maar heb je nog geen account? Dan kan je deze meteen gratis aanmaken door middel van deze link!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!