De BAT-token welke onder meer kan worden verdiend door het installeren en gebruiken van de Brave browser is door LiteBit toegevoegd aan haar aanbod. Dit maakt het mogelijk voor nieuwe investeerders om in te stappen in deze cryptocurrency met fiat-geld. De BAT-token kopen wordt door de listing door LiteBit mogelijk met onder meer iDeal en creditcard. Basic Attention Token heeft de voorbije periode in ieder geval een sterk toegenomen populariteit laten optekenen. Eerder deze week raakte ook bekend dat de langverwachte Brave Ads rewards live waren gegaan. Dit wordt aanzien als een belangrijke mijlpaal, niet alleen voor de Brave browser, maar uiteraard ook voor de daaraan verbonden BAT-token.

Ook enkele nieuwe wallets toegevoegd

Eerder deze week had LiteBit ook al wat nieuws te melden. De Nederlandse cryptocurrency broker maakte op 12 maart namelijk bekend dat ze enkele nieuwe LiteBit hosted wallets had geïntroduceerd. Enkele namen die hiervoor uit de bus kwamen waren enigszins opvallend te noemen. Het ging hierbij namelijk onder meer om Ubiq. Sinds haar all time high heeft deze cryptovaluta een significante hoeveelheid van haar waarde verloren. Bovendien blijft het ook vrij stil rond Ubiq waardoor er wellicht nog niet meteen verbetering in de koers zit aan te komen. Andere cryptocurrencies die een LiteBit hosted wallet hebben gekregen zijn:

LiteBit hosted wallets interessant voor nieuwe investeerders

Heel wat mensen maken elke dag opnieuw gebruik van de mogelijkheden die LiteBit te bieden heeft. Dit geldt niet in het minst voor zij die nieuw zijn met crypto. LiteBit maakt het dan ook mogelijk om in te stappen in crypto met vers fiat-geld. Dit kan bovendien op verschillende manieren. Vroeger was het uitsluitend mogelijk om in te stappen in crypto via LiteBit met bijvoorbeeld SEPA en iDeal of Bancontact. Op vandaag worden echter ook betalingen met creditcard geaccepteerd. Dit maakt het voor veel mensen nu nog toegankelijker om in te stappen met vers fiat-geld in crypto.

De LiteBit hosted wallets vormen een belangrijk onderdeel van LiteBit. Net omwille van het feit dat deze Nederlandse cryptocurrency broker zich in het bijzonder richt op beginnende investeerders is het van belang om het koopproces zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te houden. De LiteBit hosted wallets spelen daar een cruciale rol in. Vanuit de klanten van LiteBit klonk sowieso de voorbije maanden de lokroep steeds luider om extra wallets. Zij zullen deze nieuwe toevoegingen dus alleen maar toejuichen.

Creditcard toegevoegd als betaalmethode

De eerste maanden van het nieuwe jaar hebben voor LiteBit en haar klanten sowieso aardig wat nieuwigheden met zich meegebracht. Zoals eerder in dit artikel reeds aangegeven is het vanaf 21 februari van dit jaar ook mogelijk voor klanten van deze broker om in te stappen in crypto met het gebruik van een creditcard. Ook het toevoegen van extra betaalmogelijkheden, waaronder absoluut het gebruik van een creditcard was een vraag die vanuit de doelgroep steeds luider klonk. Ook hier heeft LiteBit dus inmiddels aan tegemoet gekomen. Benieuwd naar welke nieuwigheden deze broker nog voor de rest van het jaar in petto heeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *