Golem (GNT) koers overzichtGolem en haar GNT token blijkt bezig te zijn aan flinke opmars. De recente stijging van de koers wordt namelijk opgevolgd door een nieuwe listing bij een bekende exchange. Het gaat hierbij ook niet zomaar om de eerste de beste exchange, want niemand minder dan Binance heeft bekend gemaakt de GNT-token vanaf vandaag aan te bieden aan haar gebruikers.

Golem heeft de voorbije week sowieso een mooie groei doorgemaakt. De koers steeg met een niet onaardige 45 procent en ook over de voorbije 24 uur zijn er mooie resultaten behaald. Op moment van schrijven staat de koers van Golem over de voorbije 24 uur een mooie 18,85 procent in het groen. Dit brengt de koers naar een waarde van boven de 0,61 dollar. Welke impact de GNT/ETH & GNT/BTC mogelijkheden bij Binance op de koers van Golem zullen hebben zullen de komende dagen duidelijk moeten maken.

Helft van oorspronkelijke hoeveelheid ETH-tokens opgebruikt

De partij achter Golem liet recent nog optekenen dat het inmiddels ongeveer de helft van het volledige aantal Ethereum ETH-tokens welke het door middel van haar ICO wist op te halen heeft gespendeerd. Het team heeft aangegeven dat dit nodig was, in het bijzonder om de ontwikkeling van het project te bekostigen. De ICO waarmee Golem werd gelanceerd bracht in totaal 820.000 ETH op.

Golem app kent de nodige problemen

De Golem applicatie werd eerder reeds gelanceerd, maar kent op moment van schrijven nog de nodige problemen. Bovendien dient er te worden vastgesteld dat ook het gebruik van de app vooralsnog vrij beperkt is. Dit heeft wellicht voor een deel te maken met de bugs en glitches van de app, maar ook omdat vergelijkbare projecten als Siacoin evenals MaidSafe reeds eerder over een vergelijkbaar, werkend product beschikten. Anderzijds dient er wel gezegd dat Golem haar project de zaken enigszins anders aanpakt en zich daarmee (deels) weet te onderscheiden van eerder genoemde projecten.

Golem kopen bij Binance?

Zou jij graag willen investeren in Golem en haar GNT-token? In dat geval kan je daarvoor vanaf nu dus terecht bij Binance! Je kan er voor kiezen om via deze exchange GNT aan te kopen of te verkopen met of tegen ETH- & BTC-tokens. Nog geen account bij Binance? Kies er dan voor om je door middel van deze link bij deze exchange aan te melden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *