Cryptobeginner.nl

Ethereum herovert de tweede positie op Ripple

De voorbije 24 uur stond vooral in het teken van een correctie die het merendeel van de altcoins evenals Bitcoin heeft getroffen. De enige top 10 cryptovaluta die in het groen bleef was Ethereum. Sowieso vertoonde deze cryptocurrency de  voorbije dagen reeds een aantrekkelijke stijging waardoor ze op dit ogenblik uitkomt op een market cap van 118.907.214.158 Amerikaanse dollar. Het huidige rendement over de voorbije 24 uur staat op moment van schrijven op 6,63 procent. Het volume over de voorbije 24 uur bedraagt 7.607.180.000 Amerikaanse dollar.

Dat Ethereum de tweede plaats op Ripple heeft heroverd is niet alleen diens eigen verdienste. Laatst genoemde cryptovaluta ging namelijk reeds enkele dagen onderuit. Op dit ogenblik bedraagt het opgetekende verlies over de voorbije 24 uur nog een 8,36 procent. Gisteren was het verlies evenwel significant groter waardoor de market cap is gedaald naar een waarde van 90.938.592.963 Amerikaanse dollar.

Ethereum tekende eerder deze maand reeds verschillende nieuwe all time highs aan. De huidige all time high werd gisteren nog bereikt. Op dat ogenblik was één ether 1.262,24 Amerikaanse dollar waard. Benieuwd waar dit de komende periode heen gaat. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat Ethereum er een uitstekende start van het jaar op heeft zitten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!