Bitcoin heeft sinds het begin van dit jaar een mooie groei laten optekenen. De BTC-token is echter lang niet de enige die het goed doet. Eerder heeft ook Litecoin bijvoorbeeld een mooie groei laten optekenen, maar deze waardestijgingen verbleken wanneer we ze naast enkele altcoins leggen. Wij zochten voor u de best presterende altcoins van het voorbije jaar uit en hebben ze in dit artikel op een rijtje gezet. Let op, de gerealiseerde rendementen uit het verleden hoeven niet noodzakelijk een maatstaf te zijn voor de toekomst. Hou hier dus zeker en vast rekening mee op het ogenblik dat u één van deze altcoins wil gaan investeren. 

1.) Ravencoin (RVN)

Ravencoin is een cryptocurrency die vaak vrij aanzienlijke koersschommelingen laat optekenen. Dit maakt ze tot een potentieel interessante cryptovaluta om mee te daytraden. Over een periode van één jaar heeft deze cryptovaluta een meerwaarde laten optekenen van zomaar even 387 procent. Over de voorbije 24 uur steeg de waarde van de RVN-token met 1,07 procent waardoor ze momenteel uitkomt op een koers van 0,062487 dollar. 

2.) Enjin Coin (ENJ)

Een cryptocurrency die bijzonder populair lijkt bij gamers is de ENJ-token. Enjin Coin heeft het voorbije jaar een uitstekende groei weten neer te zetten. Bovendien beschikt Enjin Coin inmiddels over de reputatie vaak een indrukwekkende meerwaarde neer te kunnen zetten ten opzichte van Bitcoin. In het bijzonder de mogelijkheid om dApps te creëren waarmee blockchain games gerealiseerd kunnen worden heeft mee aan de basis gelegen van de zomaar even 382 procent groei welke deze cryptocurrency heeft weten neer te zetten.

3.) Binance Coin (BNB) 

Ongetwijfeld één van de absolute toppers van het jaar tot dusver is Binance Coin. De BNB-token heeft een indrukwekkende rally weten neer te zetten welke grotendeels het gevolg was van de aankomende lancering van de Binance Chain en natuurlijk ook de langverwachte DEX. Gezien over een periode van één jaar steeg de waarde van de BNB-token met zomaar even 303 procent. Ondanks het feit dat de BNB-token over de voorbije 24 uur een kleine waardevermindering laat optekenen hebben we wellicht (geen garanties) het laatste van deze cryptocurrency nog niet gezien. 

4.) HOLO (HOT) 

Eén van de misschien wel meest gedecentraliseerde cryptocurrencies op de markt is ongetwijfeld HOLO (HOT). Net zoals de benaming van de token kan er gerust worden gesteld dat deze cryptocurrency het voorbije jaar erg hot is geweest. Het voorbije jaar heeft deze token immers een meerwaarde van zomaar even 188 procent weten neer te zetten.

5.) Basic Attention Token (BAT) 

De vijfde en laatste token uit ons rijtje is natuurlijk de BAT-token. De Basic Attention Token heeft over het voorbije jaar een meerwaarde weten te realiseren van zomaar even 173 procent. De Brave Browser wordt steeds populairder en bovendien staat de BAT-token inmiddels ook gelist bij Coinbase. Naarmate de Brave Browser een steeds verder toenemende adoptie zal kennen is de kans groot (geen garanties) dat er nog meer in het vat zit voor deze token. Welke verdere meerwaarde ze mogelijks nog kan realiseren is uiteraard nog even afwachten. De toekomst zal het ons leren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *