Cryptobeginner.nl

Hoe gratis BAT-tokens verdienen?

Basic Attention Token - BAT-tokenEén van de grootste frustraties waar gebruikers van het internet tegenwoordig mee worden geconfronteerd is terug te vinden in de aanwezigheid van een ongelofelijk groot aantal advertenties op het internet. Telkens wanneer u naar een bepaalde website surft met informatie dient u vaak rekening te houden met een enorme hoeveelheid aan advertenties die het surfen een stuk hectischer en drukker maken. De Brave browser wil daar nu verandering in brengen door deze advertenties te blokkeren en aan het zicht van de gebruiker te onttrekken. Wat het gebruik van de Brave browser nog mooier maakt? Dat u op deze manier zomaar gratis BAT-tokens kunt verdienen. U kunt er dus zomaar financieel voordeel mee behalen! Op deze pagina leggen we u graag uit wat de Brave browser voor u kan betekenen evenals hoe u nu precies de gratis BAT-tokens in de wacht kunt slepen.

Gratis BAT-tokens verdienen met de Brave browser

Kennismaking met de Brave browser

De Brave browser is in de basis eigenlijk gewoon hetzelfde als de Google Chrome browser. Het verschil zit hem onder meer in de uitstraling waar de beide browsers over beschikken. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de Brave browser zich zoals reeds aangegeven volledig richt op het blokkeren van advertenties, trackers evenals virussen. Dit zorgt er voor dat de browser niet alleen ongelofelijk licht is in gebruik, daarnaast is ze ook nog eens bijzonder veilig. Deze voordelen zorgen er in de praktijk voor dat gebruikmaken van deze browser niet alleen de moeite waard is voor crypto enthousiastelingen, maar ook voor mensen die gewoon op zoek naar een kwalitatieve, veilige en snelle internetbrowser.

Bepaal zelf welke advertenties u wel en niet wil zien

Uiteraard zijn niet alle advertenties die op het internet zijn terug te vinden slecht, in tegendeel. Bezoekt u op een zeker ogenblik een website waar advertenties op kunnen staan die u wel graag zou willen zien? In dat geval is het altijd mogelijk om bepaalde advertenties gewoon toe te staan. Op het ogenblik dat er een nieuw tabblad wordt geopend zal de teller van de Brave browser aangeven hoeveel trackers, advertenties, HTTPS upgrades, etc. er precies geblokkeerd zijn. Een eenvoudige switch maakt het mogelijk om vervolgens aan te geven of u bepaalde advertenties alsnog wenst weer te laten geven of niet.

Brave ads systeem

Het team achter de Brave browser werkt bovendien hard aan haar eigen Brave ads netwerk. Dit netwerk met advertenties werd gelanceerd in maart van 2019 en brengt een interessant, extra voordeel met zich mee. Uiteraard is het een beetje vreemd dat het team achter een browser die net de weergave van advertenties wil beperken met een eigen ads netwerk komt, maar toch kunt u als gebruiker van de Brave browser hier een niet onbelangrijk, extra voordeel mee doen. Door de advertenties toe te staan en te bekijken is het namelijk mogelijk om een deel van de opbrengsten uitbetaald te krijgen, uiteraard onder de vorm van BAT-tokens. Dat is natuurlijk erg interessant.

De BAT-token van de Brave browser

De BAT of zogenaamde Basic Attention Token is de token waar de Brave browser gebruik van maakt. Het moet gezegd dat het idee achter deze token erg leuk en interessant is. Omwille van het feit dat de Brave browser er voor zorgt dat advertenties worden geblokkeerd kan dat een negatieve impact hebben op de inkomsten die publishers met bijvoorbeeld hun website kunnen verdienen. Omdat deze inkomsten uiteraard nodig zijn om de website in stand te kunnen houden heeft het team achter de Brave browser een andere mogelijkheid bedacht om ze te vergoeden. U kunt er als gebruiker van deze browser dan ook voor kiezen om de BAT-tokens te tippen. De uitgever van de website, het Youtube kanaal, etc. zal deze tokens vervolgens in diens wallet ontvangen waarna hij of zij er een vorm van inkomen mee kan verdienen.

Het potentieel van de BAT-token in gebruik is ongelofelijk groot. In eerste instantie ligt de nadruk van het gebruik van de token vooral op het geven van donaties. Echter zal het in de toekomst mogelijk worden om nog op heel wat meer manieren de tokens te kunnen verdienen. Dit zoals eerder reeds aangegeven dus niet alleen door te surfen met de browser, maar ook door bijvoorbeeld advertenties te bekijken. Voor mensen die niet over veel financiële mogelijkheden beschikken om te investeren in cryptocurrencies kan het gebruik van de Brave browser dan ook zeker de moeite waard zijn. Zo ontvangt u namelijk helemaal gratis crypto!

Hoe van start gaan met de Brave browser?

Heeft de informatie op deze pagina met betrekking tot de BAT-token u ook wel weten te overtuigen? Wilt u dan ook graag eveneens van start gaan met de Brave browser? Dat kan! In dat geval dient u er voor te kiezen om deze browser hier te downloaden. Wanneer u de browser heeft gedownload kunt u deze gelijk installeren en zult u kunnen vaststellen dat u ook meteen een bepaalde hoeveelheid aan BAT-tokens helemaal gratis zult ontvangen. Op moment van schrijven zijn dat 30 gratis BAT-tokens, maar de kans bestaat dat deze hoeveelheid in de toekomst zal worden aangepast naarmate er meer verdienmodellen worden geïntroduceerd.

Interessant om te weten is ook dat u er voor kunt kiezen om de Brave browser op tal van verschillende platformen te installeren. Dit betekent in de praktijk dat u ze niet alleen maar op uw computer of laptop kunt plaatsen, u installeert ze bijvoorbeeld ook even goed op een smartphone of tablet. Door op al uw verschillende platformen gebruik te maken van de Brave browser is het uiteraard mogelijk om uw inkomsten met deze token te maximaliseren.

Hoe gebeurt het aan uzelf tippen van de BAT-token?

Zoals reeds aangegeven op deze pagina werkt het hele systeem van de BAT-token als een soort van tipping systeem. Dit betekent dat je niet zomaar de BAT-tokens automatisch in een wallet ontvangt. Het is de bedoeling dat u er publishers van een kanaal op Youtube, een blogger, etc. mee gaat belonen. Dit kan uiteraard ook perfect uzelf zijn. Registreer uw kanaal op Youtube, social media pagina, website of blog voor het ontvangen van BAT-tokens en u kunt de verdiende tokens gewoon stelselmatig naar uw eigen wallet sturen. Op deze manier is het in een mum van tijd mogelijk om een (bescheiden) extra inkomen te verdienen met crypto!

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!