Na de indrukwekkende stijgingen die recent werden opgetekend voor een enorme hoeveelheid cryptocurrencies ging het de voorbije 24 uur sterk de andere kant op. Met name Bitcoin heeft een enorme hoeveelheid aan waarde ingeboet. Op haar hoogste punt de voorbije zondag overschreed de Bitcoin de kaap van 20.000 Amerikaanse dollar. Op vandaag zien we echter een compleet ander verhaal en is de waarde alweer met 6.000 Amerikaanse dollar gezakt naar een actuele koers van (op moment van schrijven) 14.013,90 Amerikaanse dollar. De Bitcoin vormt geen uitzondering. Nagenoeg de volledige top 10 op Coinmarketcap staat vandaag in het rood met uitzondering van Ripple. Deze laatste tekent nog een winst aan van 8,92 procent. Verder kleurt alles bloedrood. Denk hierbij niet alleen aan Bitcoin, maar ook aan Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin en IOTA.

ReddCoin waarvan we gisteren nog berichtten dat ze naar een all-time high was geklommen en een koersstijging over 24 uur had gerealiseerd van een slordige 309,32 procent tekent op vandaag een verlies aan van 40,88 procent. Zij die tijdig hebben ingestapt in ReddCoin en hun winst hebben gepakt hebben echter ongetwijfeld een mooi rendement weten te behalen. Met het oog op de aankomende bekendmakingen van ReddCoin voor het jaar 2018 kan de huidige daling van de koers bovendien best interessant zijn. Ze kan investeerders immers zomaar de mogelijkheid bieden om terug tegen een aantrekkelijke prijs in te stappen.

Bovenstaande geldt niet alleen voor ReddCoin, maar ook voor andere kwalitatieve cryptovaluta’s zoals onder meer Verge en Litecoin. Litecoin ging de voorbije 24 uur ongeveer zo’n 20 procent onderuit. Dat er een correctie zat aan te komen voor LTC was volgens de verwachtingen, al hadden heel wat experts ze wat vroeger gezien vooraleer de virtuele munt door kon stoten naar een nieuwe all-time high. Met de huidige koers zou het zomaar voor velen terug de moeite waard kunnen zijn om te investeren in deze cryptocurrency.

Het blijft nu natuurlijk uitkijken naar wat de komende dagen zullen brengen. Heel veel verschillende altcoins hebben de voorbije periode een aanzienlijke groei gekend. Dat er nu een correctie aankomt hoeft eigenlijk niet te verbazen, noch is het een nieuw fenomeen. Heb jij er ook vertrouwen in dat de koersen zich zullen herstellen en wil je snel profiteren van de duik die bepaalde crypto’s hebben gemaakt? In dat geval kan je heel eenvoudig investeren in de door jou gewenste cryptocurrencies bij Litebit.eu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo