Binance Coin blijft het uitstekend doen. De token van de populaire en belangrijke cryptocurrency exchangeBinance‘ laat ook vandaag terug een meerwaarde optekenen van 5 procent. Dit brengt ze wederom naar een waarde van boven de 10 dollar. Het is voor de tweede keer in een week tijd dat de BNB-token deze belangrijke waarde heeft weten te overschrijden. Binance Coin is een positieve uitblinker in de markt van vandaag. Ze weet dan ook een mooie meerwaarde neer te zetten op het moment dat andere coins toch nog steeds de nodige moeilijkheden ondervinden om zich te herstellen van de dip van 24 & 25 februari.

Is de koers richting all-time high terug ingezet?

De all-time high die Binance Coin tot op moment van schrijven heeft weten te realiseren is nog steeds gelegen op 24 dollar. Deze all-time high werd gerealiseerd in januari 2018. Vervolgens is de koers net als deze van alle andere cryptovaluta’s aardig afgezwakt. Dit tot een waarde van 4,50 dollar in december van vorig jaar. Nu lijkt Binance Coin terug de weg naar boven te hebben gevonden. Hier zijn verschillende redenen voor aan te halen. Zo is er natuurlijk de veel uitgebreidere adoptie van Binance Coin. Niet alleen is het volume in de coin toegenomen, daarnaast zal ze een cruciale rol gaan spelen binnen de gedecentraliseerde exchange die Binance op de wereld los zal laten.

Binance Coin (BNB) terug boven 10 dollar

De hierboven aangegeven kaart maakt duidelijk dat Binance Coin op moment van schrijven compatibel is met meer dan 35 verschillende services. Bovendien wordt ze ook ondersteund door alle grote cryptocurrency wallets die er bestaan. Dat Binance Coin nu kan rekenen op een dergelijke populariteit is toch enigszins aanzienlijk te noemen. In eerste instantie werd ze dan ook vooral in het leven geroepen als een manier om klanten van Binance te helpen om hun fees te drukken. Vanaf haar lancering was de interesse van investeerders in Binance Coin echter meteen meer dan aanzienlijk te noemen.

Grootste token op de Ethereum blockchain

Een andere belangrijke mijlpaal welke Binance Coin inmiddels heeft weten te realiseren is dat ze is uitgegroeid tot de grootste token op de blockchain van Ethereum. Dit gebaseerd op de grootte van het marktaandeel. Ze wordt gevolgd door de dure ‘Maker’ token. Het spreekt voor zich dat ook dit reeds een mooie realisatie is van de token van Binance.

Hoe kan je Binance Coin kopen?

Er wordt nog steeds vaak gedacht dat het aankopen van de BNB-token enkel en alleen mogelijk is op Binance zelf. Dat is echter niet correct. De populariteit van deze token heeft er namelijk voor gezorgd dat ook andere (concurrerende) platformen er voor hebben gekozen om ze op te nemen in hun aanbod. Buiten Binance is het dan ook mogelijk om te investeren in de BNB-token bij partijen zoals HitBTC, Gate.io, IDEX, Trade Satoshi evenals Kyber Network. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat het belangrijkste volume van deze token wordt gerealiseerd in de eigen exchange. Het handelspaar BNB/USDT is daarbij gemiddeld goed voor een volume aandeel van ongeveer 43 procent. Gemiddeld 27 procent van het volume wordt gerealiseerd door middel van het BNB/BTC handelspaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *