Gaat Tron-TRX dit volhouden?

De Tron prijs (TRX) behield tot op woensdag zijn stijgende lijn ondanks het afwachtende gedrag van andere cryptocurrencies.
De TRX/USD koers bereikte gisteren een zeer mooie piek van 0,034128. Een stijging van 67% over de afgelopen 7 handelsdagen. Van woensdag op donderdag, liet dit handelspaar een stijging zien van maar liefst 13,56% ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Het sterke koopgedrag had de marktkapitalisatie van Tron op een bepaald moment zover omhoog gestuwd, dat deze 2 plaatsen steeg in de top 100. Bitcoin SV en Tether werden gepasseerd, maar op moment van schrijven, heeft Tether zijn plaatst weer terug herwonnen.
Tron heeft ook even de spierballen laten zien aan Bitcoin. Woensdag sprong het van een 655 satoshi even naar een top van 841 satoshi. Een mooie piek van 28%, maar ook op dit moment is de koers weer terug gegleden naar de 707 sat.

Lancering van het BitTorrent token

Het positieve sentiment in Tron lijkt te zijn gestegen na de lancering van het BitTorrent crypto-token (BTT). Het is de bindende cryptocurrency van het BitTorrent-protocol. Tron heeft dit populaire torrent platform voor het delen van bestanden vorig jaar overgenomen.
 De persmededeling geeft aan dat BitTorrent gebruikers beloningen kunnen verdienen in BTT, voor het promoten en delen van de bestanden. BTT is, volgens de whitepaper van BitTorrent, gebaseerd op de TRC-10-standaard van Tron.

Deze ontwikkeling lijkt dus belangstellenden naar de Tron markt te hebben getrokken. Want wanneer je naar de andere top coins kijkt, zie je dat die het moeilijk vinden om hun volgende opwaartse doelen te bereiken. Dit verklaart althans de inhaalslag van de Tron-token (TRX) ten opzichte van Bitcoin.

Hoe lang zal deze Tron rally nog duren?

De eerste tekenen van een negatievere handel suggereert dat beleggers hun longposities willen verlaten. De terugval van 841 sat naar de huidige koers van 707 sat, duiden toch op stevige winstnemingen.
De TRX/USD combi, heeft zijn opwaartse doelen overschreden volgens het momentum van de ‘Relative Strength Indicator’ (RSI). Woensdag was deze bijna 80, wat weer aangaf dat een neerwaartse correctie in de komende handelsdagen mogelijk was. Maar uiteindelijk heeft het TRX/USD-paar nog een rode lap voor de stier gebruikt, waarna het zijn up-trend hervatte, en een nog beter hoogtepunt vormde. Volgens bepaalde analisten is er zelfs een mogelijkheid dat er een neerwaartse correctie voor dit paar zal volgen tot 0,0182. Dit zal dan als een steunpunt gebruikt kunnen worden. Dit scenario wordt overigens ook nog niet aangemerkt als het slechtste scenario.

De Tron prijs heeft een patroon gevormd wat de markt ‘cup and handles’ noemt. En deze werd meteen gevolgd door een uitbraak. Op dit moment ziet het er naar uit dat er een correctie plaatsvind in de koerswinst van de afgelopen periode. Er was overigens nog een analist die in extra info meldde dat, ‘in geval van een volgende ‘break-out’ die bij een koers van 0,0310 zit, de volgende opwaartse doelstelling zou verschuiven naar 0,0443.’ Dit was de hoogste stand vanaf de handelssessie op 18 juli 2018.

Wij wensen een ieder die Tron (TRX) in zijn bezit heeft natuurlijk deze mooie koers toe. Maar wij van cryptobeginner.nl, moeten u natuurlijk wijzen op de fluctuerende en ongrijpbare koersen welke cryptoland laat zien. Blijf uw huiswerk doen en wees alert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *