Koers van Bitcoin bij cryptobeginner.nlHet leek er naar uit te zien dat de Bitcoin prijs even zou stagneren, maar vandaag kunnen we vaststellen dat ze toch terug een mooie extra stijging laat optekenen. Op moment van schrijven bedraagt de Bitcoin koers dan ook 9.312,67 dollar. Dit is goed voor een nieuwe stijging over de voorbije 24 uur van 4,50 procent.

Ondanks deze nieuwe stijging moet het gezegd dat de dominantie van Bitcoin binnen de cryptocurrency markt aanzienlijk is afgenomen. Op dit ogenblik bedraagt ze dan ook nog ‘slechts’ 37,3 procent. Dit is uiteraard vooral te wijten aan het feit dat de vele altcoins een snellere stijging hebben laten optekenen ten opzichte van de recente dieptepunten.

De recente, vrij langdurige dip zorgde er voor dat er enkele zeer negatieve scenario’s de kop opstaken. Zou werd er een algemeen dieptepunt van 5.000 dollar voorspeld. Bovendien zou dit dieptepunt gevolgd worden door een lange tijd van stagnatie. Op vandaag is er van dit scenario (tijdelijk?) geen sprake meer. Bitcoin heeft de voorbije dagen een mooie stijging laten optekenen van haar koers waardoor het vertrouwen ook bij nieuwe investeerders helemaal terug is.

Ook Bitcoin Cash doet het uitstekend

Koers van BitcoinCash bij cryptobeginner.nlMet de stijgende koers van Bitcoin en de indrukwekkende meerwaarde die Bitcoin Cash over de voorbije week heeft weten te realiseren laait de discussie binnen de community van Bitcoin terug helemaal op. Ondanks de mooie terugkeer die Bitcoin heeft weten te realiseren liet de koers van BCH een nog veel indrukwekkendere winst optekenen. Op 17 april bedroeg de koers van Bitcoin Cash nog ongeveer 780 dollar. Op vandaag piekt ze boven de 1.520 dollar. Over de voorbije 24 uur werd alweer een stijging opgetekend van meer dan 8 procent. Ook wie recent heeft geïnvesteerd in Bitcoin Cash zou op vandaag dus een mooie winst gemaakt moeten hebben.

Omzet volume van Bitcoin Cash bij cryptobeginner.nl

Bitcoin of Bitcoin Cash kopen?

Wil jij ook investeren in Bitcoin of Bitcoin Cash? In dat geval is dat mogelijk bij verschillende partijen. Eenvoudig Bitcoin of Bitcoin Cash kopen, bijvoorbeeld met behulp van iDeal is mogelijk bij LiteBit evenals Anycoin Direct. Uiteraard is het eveneens een optie om jouw BTC of BHC tokens aan te kopen bij een exchange. Hiervoor kan je onder meer gebruikmaken van de mogelijkheden die Binance evenals KuCoin Exchange te bieden hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.