Een medewerker van Ripple Labs Inc., Josh Lin, heeft gezegd dat het praktisch onmogelijk is om een XRP prijs van $ 100,- te bereiken in 2020. Dit kwam in antwoord op een vraag op het forum Quora over wat Ripple (XRP) in 2020 zou gaan doen.

Josh Lin, een ‘asymmetrische belegger’ en ‘Ripple’s Talent Sourcer’, zei dat de mogelijkheid dat XRP $ 100 bereikt zeer onwaarschijnlijk is, omdat dit zou betekenen dat de volledige marktkapitalisatie van XRP $ 10 biljoen is. Op dit moment is de marktkapitalisatie van Bitcoin ongeveer $ 165 miljard, terwijl de hele cryptocurrency-markt ongeveer $ 227 miljard is. Nog altijd een leuk bedrag voor op de rekening, maar dan is $ 10 biljoen in een jaar tijd natuurlijk volkomen ondenkbaar.

Lin zei dat als XRP eind 2020 op $ 100 zou staan, dit zou betekenen dat deze digitale cryptocurrency de enige dominante cryptomunt was die door mensen wordt gebruikt.
“Dit is super onrealistisch, zo niet onmogelijk. Een nieuw opgerichte technolologie ontwikkeld zich vaak als één ontwerp welke in gebruik voor vele doeleinden gebruikt wordt. Dat is althans de opzet.  Maar historisch gezien gebeurt het meestal dat één ontwerp voor alle gebruikssituaties, eindigt in vele ontwerpen voor verschillende gebruiksscenario’s.”

Beleggen in meerdere cryptocurrencies

Dezelfde Josh Lin, zoals gezegd een ‘asymmetrische belegger’, stelde voor dat iedereen die in cryptocurrency wil investeren, vijf digitale activa selecteert en niet alleen XRP. En hij benadrukt investeerders om onderzoek te doen naar deze 5 cryptocurrencies. Daarnaast adviseerde hij investeerders “om een even grote hoeveelheid kapitaal te storten” in alle vijf de digitale valuta waar ze bullish over zijn.

“Dus als je $ 10k had om te investeren, zou ik $ 2k in elke 5 crypto’s stoppen waar je bullish van bent. Op deze manier creëer je een basket (en diversificatie!). En je creëert een visie om op de hele sector toe te passen in tegenstelling tot slechts één crypto. ”

Indien je deze richtlijnen goed volgt, was Lin ervan overtuigd dat elke belegger die deed wat werd voorgesteld, een goede Return on Investment (ROI) zou hebben.

Ripple in de toekomst

Hoewel het niet zo is dat Josh een overdreven voorstander is van Ripple (XRP), is deze belegger sterk optimistisch dat XRP een goede ROI zal hebben in de komende 5-10 jaar. Of nog iets later zoals tegenwoordig het geval is bij veel andere aandelen. “Ik geloof echt dat XRP zal” exploderen “, maar het zal tijd kosten. Denk aan een tijdsbestek van 5-10 + jaar. “

We vonden het van CryptoBeginner.nl leuk jullie dit artikel te brengen om inzicht te geven in de denkwijze van deze belegger. Dat jullie ook een mooie ROI mogen behalen via dit systeem!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *