Ripple koersen kun je volgen op cryptobeginner.nlJe bent er voor of je bent er tegen, maar één ding staat vast, potentieel heeft Ripple absoluut. Ondanks het feit dat ze (net zoals het merendeel van de andere cryptocurrencies trouwens) een flinke terugval heeft gekend na haar all time high van 4 januari van dit jaar moet het gezegd dat Ripple duidelijk terug de weg omhoog heeft gevonden. Over de voorbije 24 uur wist ze alweer een rendement van 32 procent te behalen. Deze brengt de huidige koers op moment van schrijven terug boven de dollar. Een XRP token koop je nu dan ook voor niet minder dan 1,08 Amerikaanse dollar.

De koersstijging die Ripple meemaakt heeft ongetwijfeld voor een niet onbelangrijk deel te maken met het goede nieuws dat rond Ripple naar buiten is gekomen. Recent stond hier op Cryptobeginner.nl bijvoorbeeld nog te lezen dat de van oorsprong Spaanse bank Santander er voor gaat kiezen om een app met Ripple betalingen te lanceren in vier landen. Het gaat daarbij niet alleen om de Spaanse thuismarkt, maar ook om het Verenigd Koninkrijk, Brazilië evenals Polen. Eerder maakte ook de tweede grootste money transfer service ter wereld ‘MoneyGram’ bekend een proefproject met Ripple op te gaan starten.

Naast bovenstaande doen er ook nog heel wat geruchten de ronde over  het gebruik van Ripple bij met name Ebay en ook Amazon werd al verschillende malen genoemd. Wat hier allemaal van waar is of kan zijn blijft uiteraard koffiedik kijken. Er doen heel wat geruchten de ronde over de adoptie van een cryptocurrency door grote namen, maar in de praktijk moet het nog maar allemaal even blijken. Wel lijkt het vertrouwen in Ripple enigszins te zijn hersteld en volgens ons is dit alleen maar terecht. Ondanks het feit dat er geen garanties zijn blijven wij van mening dat Ripple eigenlijk deel moet uitmaken van ieders portfolio. Wellicht moet je nu wel even een kleine correctie afwachten vooraleer in te kopen, maar ons vermoeden is dat we in 2018 nog heel wat nieuwe koersexplosies voor Ripple gaan zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *