Het leek er in eerste instantie weinig positief uit te zien voor de BitTorrent Token (BTT). Het project liet gisteren evenwel een aanzienlijke stijging optekenen. De meest recente rally heeft er zelfs voor gezorgd dat de prijs van de BTT-token is verdubbeld. Gisteren behaalde de BTT-token een waarde van 0,013 Amerikaanse dollar. Dat was een prijsstijging van 25 procent over 24 uur. Kijken we verder, meer bepaald naar de prijsstijging van de voorbije week, dan zien we dat deze 63 procent bedraagt. De stijging van de waarde van de BTT-token komt er naar aanleiding van het sterk toegenomen volume. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat het volume nog steeds ver weg is van de recordvolumes die in het verleden werden gerealiseerd. 

Aanzienlijke publiciteit 

De BTT-token is één van de laatst gelanceerde tokens die kan rekenen op een aanzienlijke publiciteit. Recent werden er nog heel wat nieuwe aankondigingen gedaan met betrekking tot upgrades voor het platform en zelfs een nieuw gebruiksvlak. Er wordt door verschillende partijen ook alles in het werk gesteld om de populariteit van de asset te versterken. Dit geldt niet in het minst voor mede-oprichter van TRON (TRX) Justin Sun. Hij kondigde ook de lancering aan van ‘BitTorrent Speed’ waarbij gebruikers zouden kunnen rekenen op de volgende verbeteringen: 

“De lancering van #BitTorrent Speed is slechts de eerste stap, we hebben dan ook nog veel meer epische plannen in petto voor #BTT… dus stay tuned!”, aldus de tweet die Justin Sun de wereld in stuurde. Het feit dat de BTT-token deels kan rekenen op de support en publiciteit van TRX is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen voor het project. Bovendien is het mogelijk om de BTT-token te gebruiken voor het afsluiten van VPN-diensten. Dit werd recent bekend gemaakt door BitTorrent, Inc.: 

“Wil je er zeker van zijn dat je op een echt veilige en verantwoorde manier gebruik kan maken van het internet? Dan is het interessant om er nu voor te kiezen om een VPN-dienst af te sluiten met BTT!” Het betreft hier een tweet welke door BitTorrent, Inc. zelf de wereld werd ingestuurd. 

Binance blijft belangrijkste exchange voor BTT 

Tot op moment van schrijven is het vooral Binance welke van cruciaal belang blijkt te zijn voor de BTT-token. Tokens die worden gelist door deze exchange staan er om bekend vaak aanzienlijke rally’s te laten optekenen. Dat geldt dus niet alleen voor de BTT-token, maar ook voor bijvoorbeeld een andere IEO token genaamd ‘Matic Network (MATIC)’. Deze liet gisteren een stijging optekenen van zomaar even 87 procent. De cijfers die de MATIC-token heeft weten te realiseren zijn nog indrukwekkender dan deze van de BTT-token. Over de voorbije week steeg de waarde van de MATIC-token dan ook met zomaar even 275 procent. 

De waarde van de MATIC-token steeg niet alleen ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Ook ten opzichte van Bitcoin (BTC) wist ze een mooie meerwaarde te realiseren. Ze steeg dan ook van een waarde van 58 Satoshi richting een waarde van 561 Satoshi. Dat op moment van schrijven nog niet voor de BTT-token. Zij zal nog hard moeten knokken om terug haar recordniveau ten opzichte van Bitcoin te bereiken. De waarde van de BTT-token steeg dan ook van 9 tot ongeveer 13 Satoshi. Ook Celer Network (CELR), eveneens een Binance IEO liet eveneens een mooie meerwaarde optekenen. Haar waarde steeg in 24 uur met 27 procent tot een koers van 0,022 Amerikaanse dollar. Over de voorbije week heeft ze een waardestijging van ruim 124 procent opgetekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo