Bitvavo, één van de snelst groeiende cryptocurrency brokers heeft bekend gemaakt dat het Enjin Coin heeft opgenomen in haar aanbod. Enjin Coin (ENJ) kent een snel toenemende mate aan adoptie waardoor steeds meer exchanges en brokers geneigd zijn om het project in hun aanbod op te nemen. Bitvavo maakt het voor nieuwe investeerders nu dus mogelijk om rechtstreeks in te stappen in Enjin Coin met vers fiat-geld. 

Volume van meer dan 7 miljoen dollar per 24 uur 

Op moment van schrijven kan er worden vastgesteld dat Enjin Coin een aantrekkelijk volume weet te realiseren van ruim 7 miljoen dollar over de voorbije 24 uur. Op dit ogenblik zijn er van de in totaal 1 miljard ENJ-tokens ook reeds 767.157.985 in circulatie. Voor de lancering van Enjin op de markt moeten we terug in de tijd naar het jaar 2009. Het bedrijf lanceerde toen een gaming community platform genaamd ‘Enjin Network’. Inmiddels beschikt dit platform reeds over niet minder dan 20 miljoen actieve gebruikers. 

In 2017 werd er een ICO gehouden voor de lancering van Enjin Coin (ENJ). Deze ICO bracht een slordige 18,9 miljoen dollar in het laatje voor het project. het Enjin ecosysteem wordt op dit ogenblik aangedreven door de ENJ-token, welke een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency is. Het team achter Enjin Coin heeft reeds laten optekenen dat er inmiddels voor enkele miljoenen aan ENJ-tokens zijn gebruikt voor het creëren van blockchain assets. 

Instappen met fiat-geld in Enjin Coin 

De listing van Bitvavo zorgt er voor dat het voor nieuwe investeerders eenvoudig mogelijk wordt om in te stappen in Enjin Coin (ENJ) met vers fiat-geld. Het platform van Bitvavo zorgt er voor dat mensen meteen met behulp van bijvoorbeeld een iDeal betaling kunnen instappen in het project. Dit gezegd zijnde is Bitvavo niet de enige cryptocurrency broker die er voor heeft gekozen om dit project in haar aanbod op te nemen. Eerder maakte bijvoorbeeld ook LiteBit reeds bekend dat het de ENJ-token aan haar aanbod had toegevoegd. Beide cryptocurrency brokers maken het ook mogelijk om de token lokaal op te laten slaan. Ook dat maakt instappen voor beginnende investeerders (extra) toegankelijk.

Terug op weg naar een all-time high? 

Het lijkt er naar uit te zien dat Enjin Coin constructief aan de weg aan het timmeren is. Langzaam maar zeker kruipt de waarde van de token dan ook terug omhoog. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat ze nog steeds relatief ver van haar all-time verwijderd is. Deze all-time high werd neergezet op 7 januari 2018 en gaf de token een waarde van 0,493384 Amerikaanse dollar. Op moment van schrijven noteert ze aan een waarde van 0,143274 dollar. Dit zorgt er wel voor dat Enjin Coin de 57ste plaats inneemt in de index van CoinMarketCap met meest waardevolle cryptocurrency projecten ter wereld. 

Regelmatig interessante aanbiedingen bij Bitvavo 

Cryptocurrencies kopen met iDeal via cryptobeginner.nl? Kijk ook eens op Bitvavo!Niet alleen Enjin Coin lijkt hard aan de weg te timmeren, ook Bitvavo weet zich als cryptocurrency broker steeds meer en meer te profileren. Het valt bovendien op dat Bitvavo regelmatig uitpakt met interessante aanbiedingen voor haar klanten. Zo heeft ze recent nog aangekondigd dat Belgische klanten gratis Bancontact stortingen op haar platform kunnen uitvoeren tussen 23 april & 7 mei. Het tijdelijk verdwijnen van de extra kosten die een Bancontact betaling normaal met zich meebrengt is natuurlijk alleen maar interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *