Het team achter NEO heeft door middel van een blogartikel bekend gemaakt dat houders van NEO tokens op 1 maart gratis ONT tokens zullen ontvangen. In totaal zullen er zomaar even 20 miljoen ONT tokens worden verspreid onder de community als een teken van waardering.

Voor elke NEO token 0,2 ONT

Bovenstaande is een zeer mooi gebaar van het team achter NEO, maar de investering die hiervoor is vereist komt niet uit eigen portefeuille. Dit heeft alles te maken met het feit dat het team zelf de ONT tokens heeft ontvangen als een vorm van donatie door het Ontology team. Hoe dan ook, voor elke NEO token die iemand in portefeuille heeft wordt er 0,2 ONT toegekend. De helft hiervan is meteen beschikbaar terwijl de andere helft wordt vrijgegeven op het ogenblik dat het Ontology MainNet live gaat.

NEO ONT Airdrop rond 1 maart 2018

Alles over NEO lees je op cryptobeginner.nlDe NEO ONT airdrop zal plaatsvinden rond 1 maart 2018 op het ogenblik dat blok 1974823 is bereikt. Wil je er zeker van zijn dat je aanspraak kan maken op de ONT tokens? In dat geval is het belangrijk om je NEO tokens bij voorkeur in de officiële Neon wallet te hebben zitten. Laat ze dus bij voorkeur niet op een exchange staan. Niet alleen is dit onveilig, daarnaast krijg je waarschijnlijk geen GAS tokens (de vaste vergoeding voor NEO houders) en kan je ook je ONT token aan je neus voorbij zien gaan. Dit gezegd zijnde heeft KuCoin inmiddels wel reeds aangegeven de airdrop te zullen ondersteunen. Heb je, je NEO tokens bij deze exchange staan? Dan kan je dus wel degelijk aanspraak maken op je gratis ONT tokens.

Wil je zelf ook nog snel wat NEO kopen  voor de airdrop van 1 maart? Dat kan! We raden je aan om dit te doen bij de internationale exchange KuCoin of met iDeal via Anycoin Direct!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *