Eerder hebben we hier op Cryptobeginner.nl reeds een artikel geschreven over ‘Hoe gratis Dogecoin tokens verdienen‘. We hebben op dit artikel heel wat positieve reacties gekregen. Dit niet in het minst omdat lang niet iedereen uiteraard zomaar voldoende geld voor handen heeft om (flink) te investeren in cryptocurrencies. Door gebruik te maken van een interessante en betrouwbare (!) faucet kan je op deze manier toch wat tokens verkrijgen en dat zonder dat je er ook maar één enkele euro voor moet betalen. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat er meer faucets bestaan dan enkel Freedoge.co.in. Wist je bijvoorbeeld ook dat er een interessante faucet bestaat voor het verkrijgen van gratis Satoshi? Op deze pagina laten we je alvast kennismaken met de faucet ‘Freebitco.in‘.

Hoe werkt de faucet Freebitco.in?

Laat ons in eerste instantie even kijken naar hoe deze faucet precies in z’n werk gaat. Eigenlijk is dat erg eenvoudig. Nadat je, je helemaal gratis hebt aangemeld voor deze faucet kan je namelijk elk uur je Satoshi claimen. Dit doe je zeer eenvoudig door het vakje aan te klikken en op ‘roll’ te klikken. Vervolgens zal je merken dat er een bepaald nummer wordt aangegeven. Afhankelijk van het nummer dat je hebt gedraaid zal je een bepaalde prijs krijgen. Je dient er rekening mee te houden dat de prijstabel zoals hier aangegeven slechts een voorbeeld is. Het is namelijk op verschillende manieren mogelijk om de uitbetaling die je krijgt te verhogen. Bovendien wordt de prijs ook steeds bepaald aan de hand van de actuele Bitcoin waarde.

Zoals bovenstaande duidelijk maakt kan je, je gratis BTC vergoedingen verhogen door bijvoorbeeld de multiply BTC optie te spelen en / of door het aankopen van loterij tickets. Dit laatste kan ik je sowieso aanbevelen, want op deze manier maak je namelijk kans om één van de verschillende wekelijkse prijzen te ontvangen. Deze prijzen lopen doorheen de week aardig op waardoor de hoofdprijs op moment van trekking eigenlijk altijd meer dan 1 BTC bedraagt. Stel je maar eens voor dat je deze in de wacht kan slepen!

Deelnemen aan de Bitcoin loterij

De Bitcoin loterij is wellicht één van de meest interessante onderdelen van deze bekende faucet. Deelnemen aan deze loterij gebeurt door het verzamelen van speciale loterijtickets. Deze tickets ontvang je eigenlijk automatisch op het ogenblik dat je de roll doet (1 keer per uur dus). Je ontvangt dan standaard 2 loterij tickets. Het is echter ook mogelijk om dit aantal te verhogen. Door middel van de door jou verzamelde reward points is het namelijk mogelijk om een verhoging van het aantal loterij tickets aan te kopen. Op deze manier kan je tot wel 100 tickets per roll claimen! Hoe meer tickets je hebt, des te groter uiteraard je kans is om met de hoofdprijs aan de haal te gaan!

Bovenstaande is uiteraard slechts een voorbeeld en toekomstige loterijen kunnen heel wat lager of misschien wel net nog heel wat hoger uitvallen, maar het mag duidelijk zijn dat er behoorlijke mooie prijzen in de loterij steken. Bovendien is deelnemen aan de loterij werkelijk bijzonder eenvoudig en zonder risico waardoor eigenlijk niets je in de weg hoeft te staan om dit te doen!

Multiply BTC, gokken met Satoshi!

Voor wie het verdienen van Satoshi bij Freebitco.in allemaal niet snel genoeg gaat is er ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de ‘multiply BTC’ optie. Deze optie maakt het zoals de naam reeds laat vermoeden mogelijk om je hoeveelheid aan verdiende Satoshi aanzienlijk te verhogen. Dit doe je echter door (automatisch of manueel) te gokken. Ondanks het feit dat dit zeker goed kan uitpakken en je hierdoor mogelijks wel een bepaalde meerwaarde kan creëren moet het gezegd dat er ook heel wat risico’s aan verbonden zijn. Je zou absoluut niet de eerste speler zijn die op deze manier alle reeds verdiende Satoshi verliest. Hou hier dus absoluut rekening mee en leg altijd een bepaalde voorzichtigheid aan de dag wanneer je op deze manier gaat gokken!

Het inzetten van reward points

Zoals reeds eerder op deze pagina aangegeven is het op verschillende manieren mogelijk om meer Satoshi te verdienen per roll die je doet. Door vrienden uit te nodigen kan je bijvoorbeeld steevast rekenen op een deel van de verdiensten die zij binnenhalen, maar daarnaast kan je ook je eigen rolls opwaarderen. Dit kan gebeuren door het besteden van zogenaamde ‘reward points’. Deze punten worden verdiend met elke roll en kunnen behoorlijk oplopen. Op het ogenblik dat je voldoende reward points hebt verzameld kan je hiermee niet alleen meer reward points claimen per roll, daarnaast kan je ook meer loterij tickets krijgen, meer BTC rewards kopen en ga zo maar door. Op deze manier kan de teller behoorlijk snel gaan stijgen! Het verzamelen en inzetten van reward points is dan ook absoluut een aanrader te noemen!

Ook gratis Bitcoin verdienen?

Bovenstaande informatie maakt in ieder geval duidelijk dat er heel wat voordelen verbonden zijn aan het gebruik van een faucet als Freebitco.in. Ondanks het feit dat je er in eerste instantie niet rijk van zal worden is het wel een bewijs dat gratis Bitcoin tokens verdienen mogelijk is. Bovendien maak je door het verzamelen en / of kopen van loterij tickets ook nog eens elke week kans om de hoofdprijs mee naar huis te nemen. Het spreekt voor zich dat je op deze manier wel degelijk een mooi geldbedrag naar je rekening zou kunnen overmaken. Ook gratis Bitcoin verdienen? Aarzel dan niet langer en kies er vandaag nog voor om je gratis aan te melden bij de faucet Freebitco.in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo