Cryptobeginner.nl

Flow Koers

FLOW

https://flow.com

$12,61

Market Cap

$3.932.041.559

Market Cap verschil 24h

$323.134.876

Volume 24h

$155.217.397

Market Cap dominatie

0,14%

Circulerend aanbod 

313.098.660 

Max

  

Flow (FLOW) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

Flow kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                     

Actuele Flow Koers

Wil je Flow kopen? Ga naar Binance

Flow Details

Start Date

Afkorting crypto Flow

FLOW

Type coin

non-fungible tokens (nft)

FLOW/BTC ratio

$12,61(FLOW)/$56.192,00(BTC)

Koers veranderingen FLOW

FLOW koers afgelopen 24 uur

stijging van 9,61%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 10,20%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 7,79%

Koers afgelopen 365 dagen

Flow prijs

$12,61

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$155.217.397

Market cap dominance

0,14%

Flow koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Flow was $42,40 op 05-04-2021 13:49. Als je dit vergelijkt met de FLOW koers van vandaag wat op $12,61 staat zie je dat een daling van 70,38% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Flow vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een . 

Koers Flow verwachtingen

De Flow koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Flow vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Flow koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Flow koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Flow nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Flow kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Flow nieuws

Wanneer je erover denkt om Flow te kopen kun je het dagelijkse FLOW nieuws vinden op kanalen zoals , en ook op de website van Flow https://flow.com.

Flow kopen

Flow kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Binance en Huobi voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologi├źn en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Flow, deze kun je vinden bij BinanceHuobi, Ftx Exchange, Bitcoinmeester en Kucoin.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Flow of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; , de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 7,79% en de actuele koers $12,61 geven een goed beeld. De markt cap rang 51 geeft weer hoe hoog op de lijst de FLOW staat en het maximaal aanbod geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.