Cryptobeginner.nl

The Graph Koers

GRT

https://thegraph.com/

$0,88

Market Cap

$4.380.167.899

Market Cap verschil 24h

$-292.694.696

Volume 24h

$177.552.858

Market Cap dominatie

0,16%

Circulerend aanbod 

4.956.845.231 

Max

10.000.000.000 

The Graph (GRT) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

The Graph kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.              

Actuele The Graph Koers

Wil je The Graph kopen? Ga naar Bitvavo

The Graph Details

Start Date

Afkorting crypto The Graph

GRT

Type coin

xdai ecosystem

GRT/BTC ratio

$0,88(GRT)/$56.025,00(BTC)

Koers veranderingen GRT

GRT koers afgelopen 24 uur

daling van 6,34%

Koers afgelopen 7 dagen

stijging van 1,99%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 11,21%

Koers afgelopen 365 dagen

The Graph prijs

$0,88

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$177.552.858

Market cap dominance

0,16%

Wat is The Graph? 

Het team van oprichters van The Graph wordt gevormd door Yaniv Tal (projectleider), Brandon Ramirez (onderzoeksleider) en Jannis Pohlmann (technisch leider). Het team bestaat uit professionals van de Ethereum Foundation, OpenZeppelin, Decentraland, Orchid, MuleSoft in de aanloop naar de IPO en acquisitie door Salesforce, Puppet, Redhat en Barclays. 

The Graph is een indexeringsprotocol voor het opvragen van gegevens voor netwerken zoals Ethereum en IPFS. Hiermee kunnen veel toepassingen aangedreven worden in zowel DeFi als het bredere Web3-ecosysteem worden aangedreven. Iedereen kan open API’s bouwen en publiceren, ook wel subgraphs genoemd. Deze kunnen applicaties doorzoeken met GraphQL voor het ophalen van blockchain-gegevens.  

Nu ondersteunt The Graph indexeringsgegevens van Ethereum, IPFS en POA. 

The Graph koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers The Graph was $2,84 op 12-02-2021 07:28. Als je dit vergelijkt met de GRT koers van vandaag wat op $0,88 staat zie je dat een daling van 69,10% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij The Graph vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een . 

Koers The Graph verwachtingen

De The Graph koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent The Graph vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de The Graph koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

The Graph koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het The Graph nieuws, maar ook het bedrijf en team achter The Graph kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse The Graph nieuws

Wanneer je erover denkt om The Graph te kopen kun je het dagelijkse GRT nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/thegraph, en ook op de website van The Graph https://thegraph.com/.

The Graph kopen

The Graph kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Bitvavo en Binance voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw The Graph, deze kun je vinden bij BitvavoBinance, Huobi, Litebit en Ftx Exchange.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in The Graph of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; , de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 11,21% en de actuele koers $0,88 geven een goed beeld. De markt cap rang 46 geeft weer hoe hoog op de lijst de GRT staat en het maximaal aanbod 10.000.000.000 geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.