Cryptobeginner.nl

Uniswap Koers

UNI

https://uniswap.org/

$21,71

Market Cap

$9.560.843.852

Market Cap verschil 24h

$373.082.794

Volume 24h

$288.530.429

Market Cap dominatie

0,34%

Circulerend aanbod

452.940.687

Max

1.000.000.000 

Uniswap (UNI) kopen bij

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen.

Uniswap kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak geaccepteerd. 

Actuele Uniswap Koers

Wil je Uniswap kopen? Ga naar Bitvavo

Uniswap Details

Start Date

Afkorting crypto Uniswap

UNI

Type coin

decentralized exchange token (dex)

UNI/BTC ratio

$21,71(UNI)/$56.368,00(BTC)

Koers veranderingen UNI

UNI koers afgelopen 24 uur

stijging van 6,24%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 2,27%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 13,19%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 478,47%

Uniswap prijs

$21,71

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$288.530.429

Market cap dominance

0,34%

Wat is Uniswap? 

Uniswap is een populair gedecentraliseerd handelsprotocol en een mooi voorbeeld van een geautomatiseerde market maker (AMM)Uniswap staat bekend om zijn rol bij het mogelijk maken van geautomatiseerde handel in gedecentraliseerde financiële tokens (DeFi). Uniswap werd gelanceerd in november 2018 

Aanvankelijk was het platform ontwikkeld om AMM’s op Ethereum te introduceren bij een groter publiek. Het platform is ontwikkeld door Ethereum-ontwikkelaar Hayden Adams. 

Uniswap koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Uniswap was $44,92 op 03-05-2021 05:25. Als je dit vergelijkt met de UNI koers van vandaag wat op $21,71 staat zie je dat een daling van 52,25% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Uniswap vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 478,47%

Koers Uniswap verwachtingen

De Uniswap koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Uniswap vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Uniswap koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Uniswap koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Uniswap nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Uniswap kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Uniswap nieuws

Wanneer je erover denkt om Uniswap te kopen kun je het dagelijkse UNI nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/Uniswap, en ook op de website van Uniswap https://uniswap.org/.

Uniswap kopen

Uniswap kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Bitvavo en Binance voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Uniswap, deze kun je vinden bij BitvavoBinance, Huobi, Litebit en Ftx Exchange.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Uniswap of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 478,47%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 13,19% en de actuele koers $21,71 geven een goed beeld. De markt cap rang 22 geeft weer hoe hoog op de lijst de UNI staat en het maximaal aanbod 1.000.000.000 geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.