Cryptobeginner.nl

The Sandbox (SAND)

The Sandbox Koers

SAND

https://www.sandbox.game/en/

$0,59 

Market Cap

$902.618.983

Market Cap verschil 24h

$-28.050.666

Volume 24h

$104.420.246

Market Cap dominatie

0,10%

Circulerend aanbod

1.541.657.026

Max

3.000.000.000 

The Sandbox (SAND) kopen bij

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

The Sandbox kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.          

Actuele The Sandbox Koers

Wil je The Sandbox kopen? Ga naar eToro

The Sandbox Details

Start Date

Onbekend

Afkorting crypto The Sandbox

SAND

Type coin

ethereum ecosystem

SAND/BTC ratio

$0,59(SAND)/$16.594,86(BTC)

Koers veranderingen SAND

SAND koers afgelopen 24 uur

daling van 3,21%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 18,08%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 24,79%

Koers afgelopen 365 dagen

daling van 79,22%

The Sandbox prijs

$0,59

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$104.420.246

Market cap dominance

0,10%

The Sandbox koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers The Sandbox was $8,40 op 25-11-2021 06:04. Als je dit vergelijkt met de SAND koers van vandaag wat op $0,59 staat zie je dat een daling van 93,03% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij The Sandbox vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een daling van 79,22%

Koers The Sandbox verwachtingen

De The Sandbox koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent The Sandbox vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de The Sandbox koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

The Sandbox koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het The Sandbox nieuws, maar ook het bedrijf en team achter The Sandbox kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse The Sandbox nieuws

Wanneer je erover denkt om The Sandbox te kopen kun je het dagelijkse SAND nieuws vinden op kanalen zoals , en ook op de website van The Sandbox https://www.sandbox.game/en/.

The Sandbox kopen

The Sandbox kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat 15 en Bitvavo voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw The Sandbox, deze kun je vinden bij 15Bitvavo, Coinmerce, Binance en Litebit.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in The Sandbox of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; daling van 79,22%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 24,79% en de actuele koers $0,59 geven een goed beeld. De markt cap rang 48 geeft weer hoe hoog op de lijst de SAND staat en het maximaal aanbod 3.000.000.000 geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!