Cryptocurrencies zijn veel toegankelijker geworden voor de gemiddelde Nederlander met een stijgende populariteit de laatste jaren. Verschillende beursvennootschappen staan ​​​​beleggers nu toe om cryptocurrencies te kopen en verkopen naast hun aandelen, beleggingsfondsen en andere investeringen. Enkele van de beste cryptocurrency apps hebben het proces gebruiksvriendelijker dan ooit gemaakt, vooral de beste cryptocurrency apps. 

Hoewel het aantal crypto app toeneemt, is beleggen in cryptocurrencies misschien niet voor iedereen geschikt. We zeggen niet dat het een goed idee of een slecht idee is om in en uit cryptocurrencies te handelen. Feit is dat cryptocurrencies nog steeds een nogal speculatieve activaklasse zijn. Welke kant ze uiteindelijk ook op gaan, je kunt rekenen op een achtbaanrit. 

Dat gezegd hebbende, is er niets mis met het aanhouden van digitale valuta als langetermijninvestering. Vooral als je gelooft in het langetermijnpotentieel van cryptocurrencies als betaalmiddel of als waardeopslag. En je hebt een relatief hoge risicotolerantie. Met dat in gedachten zijn hier enkele van de beste crypto app voor 2021-2023.  

Welke app voor crypto? 

De reden welke app voor crypto je gebruikt kan flink uiteen lopen, maar een zijn zeker een paar belangrijke dingen waar je op moet letten bij het uitzoeken van een crypto app. Dit zijn dan ook stuk voor stuk goede redenen voor het gebruiken van een app. 

Veiligheid. Kijk naar de beveiligingsfuncties van de beurs om te zien hoeveel van zijn activa offline in koude opslag worden bewaard, of het een particuliere verzekering heeft en of het deel uitmaakt van een bug bounty-programma dat ethische hackers aanmoedigt om zwakke punten te melden. Ook kun je achterhalen of de exchange ooit is gehackt. 

Klantenservice. Als u nieuw bent met beleggen in cryptocurrency, is 24/7 klantenservice een must. Niemand wil door pagina’s met veelgestelde vragen bladeren om hulp te krijgen omdat er geen geld op hun rekening is aangekomen. 

Bereik van valuta. Er zijn meer dan 4.000 cryptocurrencies, maar zelfs grote beurzen bieden slechts 50 tot 150 munten aan. Op de meeste platforms kunt u waarschijnlijk Bitcoin en een of twee andere belangrijke valuta kopen. Maar als u een specifieke valuta wilt kopen of van plan bent te investeren in enkele van de kleinere munten, heeft u een wisselkantoor nodig met enige variatie. 

Makkelijk te gebruiken. Cryptocurrency-apps hebben zich snel ontwikkeld naarmate meer mensen willen investeren. Soms gaat die snelle ontwikkeling echter ten koste van de gebruiksvriendelijkheid. Zorg ervoor dat de app de functies heeft die je wilt gebruiken, en als je nog nooit eerder hebt geruild, kies er dan een die beginnersvriendelijk is. 

Vergoedingen. Het betalen van onnodige kosten is geld weggooien, of u nu een bank, een makelaardij of de beste cryptocurrency-app kiest. Controleer hoeveel het kost om te storten, op te nemen en te handelen voordat u een account opent. Het is ook de moeite waard om de opname- en stortingsopties te controleren om er zeker van te zijn dat ze voor u werken. 

Onderzoek. Cryptocurrencies zijn een relatief nieuw soort investering, dus hoe meer u kunt leren, hoe beter. Sommige apps bevatten leercentra voor cryptocurrency en informatie over specifieke munten. 

Rente verdienen. Verschillende cryptocurrency apps bieden manieren om rente op uw munten te verdienen. Zorg ervoor dat u begrijpt en vertrouwd bent met hoe de rente wordt gegenereerd. De uitwisseling kan uw geld uitlenen, of het kan u stakingskosten betalen als u zich ertoe verbindt uw munten voor een bepaalde periode alleen te laten. 

Beste crypto app Nederland

De beste Bitcoin app hangt af van uw persoonlijke behoeften en er zijn veel goede apps op de markt. Denk voordat u een app downloadt na over alles wat u wilt dat deze doet. Als u bijvoorbeeld Bitcoin wilt kopen en houden, zijn uw behoeften anders dan die van iemand die van plan is een gevarieerde portefeuille met munten op te bouwen. 

Bitvavo – Nederlandse crypto app 

Open Bitvavo App

In 2017 werd Bitvavo in Amsterdam opgericht om verschillende cryptocurrencies en fiat-valuta samen te brengen met behulp van de “one-stop-stop” -strategie en tegelijkertijd handige en goede prijzen, een matige verscheidenheid aan cryptocurrency en lage marges te bieden. Het is dan ook een echte crypto app Nederlands. Binnen een jaar na de oprichting zag Bitvavo zichzelf haar makelaarsdiensten uitbreiden naar heel Europa. Tegen het jaar 2019, in maart om precies te zijn, bereidde Bitvavo zijn activiteiten uit van een makelaar en is het uitgegroeid tot een uitwisselingsplatform, dat het als de goedkoopste uitwisseling zag met hun goedkope cryptocurrency-aanbod. 

Het uitwisselingsplatform is uitgerust met een gebruiksvriendelijke en adequaat werkende interface waardoor het voor zowel ervaren als amateurhandelaren gemakkelijker wordt om op hun website te navigeren. Om zijn concurrenten een stap voor te zijn, heeft Bitvavo een mobiele app ontwikkeld die geschikt is voor zowel Android- als iOS-apparaten om hun klanten en toekomstige investeerders beter van dienst te kunnen zijn. De mobiele app is snel, eenvoudig, betrouwbaar en duidelijk. 

Functionaliteit app

Handelaren en investeerders kunnen meer dan 60 cryptocurrencies opslaan, verkopen, kopen, verhandelen en opnemen op het Bitvavo-uitwisselingsplatform. Bovendien zullen beleggers meer activa blijven krijgen om te verhandelen, aangezien het aanbod voortdurend wordt bijgewerkt. Handelaren kunnen besluiten om grote digitale transacties zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum te verhandelen of voor de minder populaire te gaan, zoals Vechain en Chainlink. 

Om ervoor te zorgen dat voor elke munt nauwkeurige en tijdige informatie wordt verstrekt, ging Bitvavo door met het maken van een pagina voor elke digitale munt waar prijzen, markttrends en andere relevante informatie worden weergegeven. Handelaren kunnen dan verschillende digitale met elkaar vergelijken op het gebied van prijzen en volatiliteit. 

Binance – Beste app voor crypto

Open Binance App

Binance exchange is een crypto-uitwisselingsbedrijf dat in 2017 werd gelanceerd door Changpeng Zhao. Het bedrijf is momenteel ‘s werelds grootste crypto-uitwisseling qua handelsvolume en strekt zich uit over een heel ecosysteem. Binance-uitwisseling draait uitsluitend op zijn blockchain met een native munt genaamd BNB, die momenteel de 3e rankingmunt is volgens marktkapitalisatie. 

De visie van het bedrijf is om crypto-investeringen inclusief te maken voor iedereen over de hele wereld, en ook om financiële vrijheid opnieuw te definiëren. Binance biedt andere diensten dan de gedecentraliseerde uitwisseling, waaronder Binance: 

Binance heeft een actieve wereldwijde gemeenschap van supporters en ook een team van hardwerkende, getalenteerde individuen. De vroege investeerders in Binance werden in de vroege stadia beloond met de BNB-munt. 

Functionaliteit app

De gebruikersinterface van Binance is vriendelijk en zorgt voor een relatief eenvoudige handelservaring. Binance stelt handelaren in staat om zijn handelsplatform aan te passen aan hun handelswensen en smaak. Het biedt ook verschillende handelspakketten voor klanten, afhankelijk van hun ervaringsniveau, risicobereidheid en handelsmogelijkheden. 

Als gevolg hiervan komt Binance tegemoet aan de behoeften van zijn klanten door verschillende handelsdiensten aan te bieden. U kunt verschillende cryptocurrencies op het platform verhandelen, inclusief crypto/fiat-paren. De beurs ondersteunt ook OTC (Over-The-Counter trading). Voor de orderboekmethode kunnen gebruikers kiezen tussen de basis-, klassieke en geavanceerde opties. 

Het basis handelsplatform maakt snelle handel in cryptocurrencies mogelijk. Klanten kunnen met één klik op de knop al hun favoriete munten, inclusief BTC, verhandelen. Het is de eenvoudigste manier om op het platform te handelen. 

Dit platform lijkt meer op een traditioneel handelsplatform dat gebruikers enigszins geavanceerde handelshulpmiddelen biedt, in tegenstelling tot de basisversie. Sommige handelsopties die beschikbaar zijn op het Classic-platform zijn onder meer stop-loss, limietorder, spot- of margehandel. Het platform heeft ook een bonusfunctie waarmee je twee bestellingen tegelijk kunt plaatsen, zodat wanneer de ene bestelling wordt geactiveerd, de andere wordt geannuleerd. 

Deze is met name geschikt voor professionele handelaren die liever unieke geavanceerde handelstools gebruiken die niet beschikbaar zijn op Classic. Afgezien daarvan heeft het vergelijkbare functies als het Classic-platform. Het platform ondersteunt geavanceerde grafiekfuncties die de handels- en gebruikerservaring kunnen verbeteren. Door deze mogelijkheden is het een van de beste app voor crypto. 

Litebit – Crypto app Nederlands

Open Litebit App

Litebit is een in 2013 opgerichte makelaar met het hoofdkantoor in Rotterdam. Het is een van de eerste makelaars die een verscheidenheid aan cryptocurrencies in zijn portefeuille heeft opgenomen. Naast bitcoin ondersteunt LiteBit ook alternatieve cryptocurrencies zoals TRON en NEM. Het LiteBit-team bestaat uit 14 personen, van wie de meerderheid zich toelegt op klantenservice. Klanten kunnen van 9.00 uur tot 21.00 uur contact opnemen met hun ondersteuningsdienst. doordeweeks en in het weekend, maar ook op feestdagen. 

LiteBit biedt meer dan 50 verschillende munten, die allemaal kunnen worden gekocht met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Sofort, Bancontact, Giropay, MyBank en SEPA. Naast de mogelijkheid om munten te kopen, kunt u op de platforms ook uw bestaande munten inwisselen voor LiteBit-tegoeden of fiat. Daarnaast biedt het platform een ​​portefeuilleservice die op zijn servers wordt gehost. LiteBit onderscheidt zich van concurrenten door een portemonnee aan te bieden die op haar servers wordt gehost. Je hebt altijd toegang tot je gekochte munten in je portemonnee, waardoor je een duidelijke indicatie hebt of je winst hebt gemaakt of geld hebt verloren. Handelen is dankzij de app nog handiger geworden. Hiermee kunt u uw munten kopen, verkopen en volgen, allemaal vanuit het gemak van uw smartphone. Voorlopig is de crypto apps Nederland alleen compatibel met iOS-apparaten. Het LiteBit-team daarentegen ontwikkelt momenteel een Android-applicatie. 

Functionaliteit app

Volgens de meerderheid van cryptocurrency-handelaren zijn de beste handelsvoorwaarden te vinden op desktopcomputers. Er is meer informatie op het beeldscherm omdat het groter is, en op grotere schermen kunnen meer van de kritieke feiten waarop de meeste handelaren hun handelsbeslissingen baseren, in één keer worden gezien. Het zal in de toekomst ook gemakkelijker zijn om de handelsgrafiek te zien. Aan de andere kant hebben niet alle cryptocurrency-handelaren desktopcomputers nodig om te handelen. Het verhandelen van bitcoins op mobiele apparaten is iets dat sommige mensen graag doen. Als u een van deze handelaren bent, zult u blij zijn te weten dat de LiteBit-cryptocurrency nu beschikbaar is als applicatie voor mobiele apparaten. Het is zowel in de AppStore als in Google Play te downloaden. 

Handelaren hebben toegang tot actuele marktinformatie, kunnen stortingen en opnames doen, orders kopen en verkopen, rekeningsaldi bekijken en prijswaarschuwingen ontvangen via e-mail. 

Bitpanda – Beste Bitcoin app

bitpanda crypto applicatie
Open Bitpanda App

Bitpanda begon zijn reis onder de naam Coinimal in oktober 2014. Het platform kreeg de aandacht door zijn eenvoud – waardoor het voor zowel experts als beginnende handelaren gemakkelijker werd om de cryptocurrency-handelsscène te betreden. 

Tegenwoordig is het platform geëvolueerd om een scala aan digitale activa te bieden, waaronder 46 cryptocurrencies, vier metalen tokens en drie verschillende Bitpanda-crypto-indexen. 

Functionaliteit app 

U kunt een betaalmethode kiezen die u het meest aanspreekt en overstappen op Bitpanda Pro wanneer u klaar bent om hogere handelsvolumes en kortetermijnstrategieën aan te gaan. 

Op het gebied van veiligheid heeft het platform een goede reputatie in de crypto-handelsruimte. De interface is goed ontworpen en voldoet aan de verwachtingen van alle handelaren. U kunt betalingen direct verwerken, uw aankopen automatiseren en zelfs uw crypto-investeringen gebruiken om uw dagelijkse uitgaven te betalen. 

De Bitcoin app is beschikbaar op zowel iOS als op Android. 

CoinBase – Beste crypto app Nederland 

Open Coinbase App

Het eerste dat u over CoinBase moet weten, is dat het een knooppunt is van cryptocurrency-gerelateerde services. U kunt op dit platform handelen of u kunt ook cryptocurrencies kopen en verkopen. Nou, technisch gezien is er geen verschil tussen de twee activiteiten, maar als je kijkt naar hoe online brokers werken, weet je dat er een verschil is. Wanneer u zich bijvoorbeeld aanmeldt bij online makelaars, die puur makelaars zijn, laten ze u meestal geen cryptocurrencies kopen of verkopen. Ze zijn er alleen om u een platform te bieden waar u cryptocurrency-contracten, zoals CFD’s, kunt verhandelen. 

Aan de andere kant kijk je met CoinBase naar een online entiteit die je een platform biedt om echte cryptocurrencies te kopen en verkopen. U hoeft geen contracten uit te wisselen om deze valuta te verhandelen. U kunt de echte crypto-activa die u op dit platform heeft verkopen en echte crypto-activa kopen van anderen op de markt.  

Functionaliteit app

Een van de dingen die je veel van online brokers te horen krijgt, is dat ze je een platform bieden dat je op elk apparaat kunt gebruiken. Dat is tot op zekere hoogte waar. Met zowat elke online broker krijgt u een handelsplatform dat u op uw telefoons, tablets en zelfs desktopcomputers kunt gebruiken. Het beste is dat je ook zo’n robuust platform van CoinBase krijgt. Deze beurs heeft er zelfs voor gezorgd dat het zijn eigen handelsplatform heeft gecreëerd dat u vanaf de eerste dag gemakkelijk kunt gebruiken. U vindt alle cryptocurrency-paren op het platform en handelt met slechts een enkele klik of tik. 

Dus, aangezien CoinBase begrijpt dat haar doelgroep verschillende soorten apparaten gebruikt, heeft het zijn mobiele applicatie niet alleen beschikbaar gemaakt voor Android, maar ook voor iPhones. Op dit platform vind je alles wat je nodig hebt om succesvol te handelen. Als u op zoek bent naar verschillende soorten tools die u kunnen helpen bij uw transacties, vindt u ze allemaal op het handelsplatform.  

Conclusie

Zoals je kunt zien is het lastig om te zeggen wat de beste crypto app Nederland is. Dit omdat iedereen wat anders zoekt. Gelukkig is er voor ieder wat wils en kun je met alle bovengenoemde opties in ieder geval geen fout maken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 20 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.