Chainlink Verwachting | Het laatste nieuws

Chainlink LINK koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$18,74 $17,58 $19,85 Registreren

Chainlink is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $18,74 per Chainlink. Momenteel staat Chainlink op 14 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van LINK schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $19,85 en de laagste prijs was slechts $17,58 per Chainlink.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat LINK al actief is sinds 2017-09-16 en sindsdien een stijging van 12.435,23%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Chainlink verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Chainlink

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,36% -2,28% +28,31% +12,84% +146,75%
USD +0,44% -2,35% +28,26% +11,44% +149,58%

Wat is Chainlink?

Chainlink is gemaakt door oprichters Sergey Nazarov en Steve Ellis. In september 2017 werd een ICO georganiseerd waarmee $ 32 miljoen werd opgehaald. Hierbij werd een totaal aanbod van 1 miljard LINK-tokens gedaan. Chainlink met zijn token, LINK, is een gedecentraliseerd oracle-netwerk. Het doel hiervan is om slimme contracten te verbinden met gegevens uit de echte wereld.

Node-operators worden betaald met LINK, waarbij het Chainlink-netwerk met een reputatiesysteem werkt. Node providers met een grote hoeveelheid LINK worden beloond met grotere contracten. Daartegenover staat dat het niet leveren van nauwkeurige informatie leidt tot een aftrek van tokens LINK wordt door ontwikkelaars omschreven als een ERC20-token, met de toegevoegde ERC223 ‘transfer and call’-functionaliteit voor overdracht.

Met contracten kunnen zo tokens worden ontvangen en verwerkt binnen een enkele transactie. Na de ICO in 2017 van $ 32 miljoen, werd 32 procent van de LINK-tokens naar node operators gestuurd om het ecosysteem te stimuleren. 30% bleef binnen Chainlink voor ontwikkeling. Terwijl 35% verkocht werd in de openbare tokenverkoop.

Koers Chainlink

In januari 2020 zag ChainLink een flinke prijsbeweging die in februari eindigde. Binnen deze eerste 2 maanden van het jaar, kon LINK snel groeien van $ 1,74 naar $ 4,60. Echter, de marktcrash van maart heeft ook effect gehad op LINK die terugviel naar $ 1,74. Toch herstelde LINK zichzelf en steeg opnieuw naar een tarief van $ 3.

Het Blockchain Service Network (BSN), het nationale blockchain-netwerk van China, werd geactiveerd met 135 knooppunten geïntegreerd met Chainlink-price-oracles. Zo onderging de LINK-prijs op 7 juli 2020 een opvallende groei van rond $ 4,87 USD naar een recordhoogte van $ 5,60 USD. Met een winst van 15% per dag. Dit werd gevestigd in augustus 2020. De prijs ervoer eind september plotselinge daling en herstelde in oktober weer.

Chainlink heeft zich kunnen wringen tot de top tien crypto’s wereldwijd met een prijs van rond $ 11 eind december 2020.

Chainlink verwachting 2021

Het Chainlink project heeft al grote bedrijven zoals AAVE, Binance, Gartner en Google geholpen. Voor nu werkt het platform alleen met slimme contracten van Ethereum. De plannen voor de toekomst zijn om de infrastructuur uit te breiden en andere blockchains toe te voegen. Verder werkt Chainlink samen met IC3, Gartner en Swift. Bovendien was Chainlink de eerste die zich bezighield in deze niche.

Dit heeft geleid tot een netwerk van betrouwbare gedecentraliseerde orakels en dat geeft het bedrijf een sterk voordeel in de toekomst.

Het laatste Crypto Chainlink nieuws | Wordt Chainlink veel waard?

Benieuwd naar het nieuwste crypto Chainlink nieuws? Zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent van de beste pagina’s om het nieuws in de gaten te houden. We zullen er een aantal delen.

Ten eerste is een goede nieuwspagina Cointelegraph.com. Hier wordt dagelijks crypto nieuws op geplaatst. Een tweede goede nieuwspagina is Coindesk.com. Dit is ook een betrouwbare bron voor al uw crypto nieuws. Hiernaast kunnen we je aanraden om sociale media te gebruiken zoals Twitter. Volg bijvoorbeeld je favoriete crypto met hun persoonlijke hashtag. Op Facebook zijn er vele groepen te vinden waar dagelijks Chainlink nieuws gedeeld wordt, ook kun je de officiële pagina van Chainlink volgen om dagelijks nieuws te ontvangen. Hiernaast is Telegram een goede sociale media om te gebruiken om je dagelijks crypto nieuws te ontvangen. Er zijn meerdere crypto groepen (algemeen of specifiek voor jouw favoriete cryptocurrency), waar dagelijks Chainlink gedeeld wordt. Zo zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en mis je nooit iets.

Bekijk hieronder eens een nieuwsvideo over Chainlink:

Verwachting Chainlink

De Chainlink voorspelling zal worden aangedreven door de potentiële interesse van grote institutionele beleggers. Verder ligt het in de verwachting dat er meer regelgeving op komst is voor het wereldwijd cryptocurrency-ecosysteem. Dit zal zeker een positief effect hebben op de oracle diensten van Chainlink om andere blockchain netwerken toe te kunnen voegen. Meer samenwerkingen zal voor groei zorgen van de waarde van de coin.

Chainlink koers verwachting 2021

Sommige crypto experts hebben schattingen gemaakt op basis van de prijsgeschiedenis van Chainlink. De voorspelling, Chainlink tegen het einde van 2021, staat volgens hun op een maximum van rond $ 20. Terwijl het minimum op ongeveer $ 10 staat. Er zijn zelfs experts die bullish zijn en de Chainlink verwachting hebben geschat op een prijs van $ 300 eind 2021.

Chainlink koers verwachting 2025

Wat gaat Chainlink doen over vier jaren? De komende jaren wordt verwacht dat Chainlink verder zal groeien. Volgens een crypto expert zou de LINK dollar koers in 2025 $ 100 kunnen bereiken. Een andere

crypto expert schetst een mooier beeld voor de toekomstige LINK-prijs, $ 210 per token over vier jaar. Deze expert beweert dat LINK 10X zal groeien vanuit de huidige status bekeken.

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

2 Comments

 • jens reyniers

  18 februari 2021 - 17:24

  Beste

  Is deze investering op termijn van 5 jaar zijn waarde waard?

 • Belhadji Salim

  31 maart 2021 - 20:31

  Beste Willem, onlangs is broker Litebit gestopt met handelen in CRO. Door deze actie ben ik zo een €800, – aan CRO munten kwijt. Volgens Litebit zou ik deze kunnen inwisselen bij het moederbedrijf voor een nieuwere munt.
  Echter weet ik totaal niet hoe ik dit moet aanpakken.
  Weet u of dit waar is en hoe ik dit moet aanpakken!?
  Ik verneem graag van u.
  Met vriendelijke groet,
  Belhadji Salim 0628220779

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *