Vechain Verwachting

VeChain VET koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$0,17 $0,15 $0,17 Registreren

VeChain is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,17 per VeChain. Momenteel staat VeChain op 18 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van VET schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,17 en de laagste prijs was slechts $0,15 per VeChain.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat VET al actief is sinds 2017-08-15 en sindsdien een stijging van 8.536,07%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen VeChain verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van VeChain

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +2,38% -2,40% -20,06% -30,24% +3.156,94%
USD +2,44% -2,17% -19,91% -29,17% +3.561,34%

Wat is VeChain?

Oprichters hebben VeChain gestart in 2015 en het platform gelanceerd in juni 2016. Het idee van VeChain is om gedistribueerde governance en Internet of Things (IoT) -technologie toe te passen. Door dit blockchain ecosysteem toe te passen, willen oprichters enkele van de belangrijkste problemen met supply chain management aanpakken. VeChain, met interne tokens VET en VHTO, is een blockchain-aangedreven platform voor de supply chain.

Om waarde te beheren en te creëren op basis van zijn VeChainThor openbare blockchain, maakt het platform gebruik van twee interne tokens, VET en VTHO. Het gaat erom de efficiëntie, traceerbaarheid en transparantie van supply chain te vergroten. Hierbij gaat het tegelijk om het verlagen van de kosten en om individuele gebruikers meer controle in handen te geven.

VeChain is gemaakt door oprichters Sunny Lu en Jay Zhang. Lu is een IT-manager die vroeger CIO was van Louis Vuitton China. Zhang leidt de wereldwijde bedrijfsstructuur, het bestuur en het financieel management van VeChain. Hij werkte eerder voor zowel Deloitte als PriceWaterhouseCoopers op het gebied van financiën en risicobeheer. VeChain, behoort tot een van de eerste toegewijde blockchain-platforms op de markt voor supply chain.

Koers VeChain

VeChain doet het niet slecht op de cryptomarkt. Net als bij andere altcoins heeft de rally die in november begon voor Bitcoin bijgedragen aan de VET prijs. Op 9 augustus bereikte VET zijn hoogste punt op $ 0,0217 in 2020. Echter, het daalde langzaam en tikte $ 0,009 aan op 3 november. De daling duurde niet lang want bijna direct kwam de opwaartse beweging op gang en een bull-run.

De VET koers is intussen gestegen naar een ATH op 6 januari 2021 van $ 0,032.

VeChain verwachting 2021

Onlangs is Grant Thornton, een van de grootste zakelijke adviesbureaus in Cyprus, een van de 101 Authority Masternodes voor de VeChainThor blockchain geworden. Dit is naar voren gekomen uit recent nieuws. Deze samenwerking is recht evenredig met de doelstellingen van de VeChain Foundation om een gezond, veilig en groeiend blockchain-ecosysteem te garanderen.

De VeChain verwachting voor 2021 is dat een masternode als Grant Thornton de groei van VeChain flink zou kunnen stimuleren. Omdat Grant Thorton zich voor die tijd heeft ingezet voor wereldwijde blockchain-groei.

Verwachting VeChain

Korte termijn prognose VeChain

Het team van VeChain heeft tal van partnerschappen aangekondigd vanaf de openbare lancering. Hierbij zijn PWC, DNV GL en BMW enkele klinkende bedrijven, maar alleen de grootste internationale bedrijven uit een lange lijst. VeChain wil met zijn blockchain-platform de voordelen van gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten naar een groot aantal verschillende industrieën brengen. De VET prijs kan in januari 2021 bewegen tussen $ 0,018 en $ 0,027 volgens experts.

VeChain koers verwachting 2021

Ondanks de plannen voor verschillende samenwerkingen houden experts hun VeChain voorspelling bescheiden. Een expert geeft aan dat VET tegen het einde van 2021 verhandeld zal worden tussen $ 0,01 en $ 0,02. Sommige experts verwachten iets meer en zo schat een expert dat VET tegen december 2021 verhandeld zal worden rond $ 0,26.

VeChain verwachting lange termijn

VeChain koers verwachting 2025

VeChain zal verder werken aan het bouwen en verbeteren van hun blockchain-gebaseerd platform. Hierbij zal ook verder gewerkt worden aan het uitbreiden van het platform zodat het niet beperkt blijft tot de digitale wereld. VeChain wil zijn platform integreren met de daadwerkelijke zakelijke ecosystemen. Ondernemingen kunnen met dit blockchainplatform van VeChain verschillende functies aansturen.

Het succesvol volledig samenvoegen van het blockchain-gebaseerde platform van VeChain met de feitelijke zakenwereld, maakt het gemakkelijker voor bedrijven om blockchain toe te passen. Het gebruik van VeChain wordt zo verder gestimuleerd. De voorspelling, VeChain 2025 volgens experts, plaatst de VeChain dollar koers op ongeveer $ 0,>15

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *