Hoewel het concept van Bitcoin misschien nieuws voor je kan zijn, bestaat dit al een aantal jaren. Het is niet altijd even gemakkelijk om een geschikte Bitcoin Wallet te vinden. Mocht je van plan zijn jou digitale valuta te beheren dan mag je gerust verder lezen.

Beste bitcoin wallet

Bij Bitcoin Wallet gaat het om een online bankrekening, maar alleen is dit voor bitcoins. Met je Wallet kun je Bitcoin ontvangen, verzenden of beheren. Je kunt het gemakkelijk downloaden op je pc, Mac of op je smartphone. Doordat de Wallet contact zal maken met je blockchain, zul je kunnen zien hoeveel Bitcoins van jou zijn. Het is gemakkelijk om Bitcoin te kopen, maar het zelf beheren van de Bitcoins is natuurlijk voor eenieder een uitdaging. Om dus een goede uit te kiezen, zul je moeten kijken naar een goede Bitcoin Wallet die het beste bij je persoonlijke wensen past.

Wat is, is om verschillende Bitcoin Wallets te testen. Er zijn drie verschillende Wallets, namelijk; de mobiele Wallet, de Desktop Wallet en de Hardware Wallet. Bij de mobiele Wallets kun je downloaden voor je Android of iOS telefoon. Je opent op zo een manier een betrouwbare Bitcoin Wallet op je mobiele telefoon. Met de mobiele Wallet het je toegang tot betaalopties via bijvoorbeeld QR codes of The NFC chip in je telefoon.

De Desktop wallet is een applicatie die je kan installeren op je PC. Je kunt dan vervolgens de app gebruiken. Er zijn natuurlijk ook verschillende die je kunt gebruiken. Of kiezen voor de nieuwe Mackbook, Windows of Linux. Je persoonlijke voorkeur zal bepalen welke wallet je kiest.

En nu de Hardware Wallet. Hier gaat het om een offline methode om je Bitcoin op te slaan. Het gaat hier om een fysiek apparaat en dat dien je te kopen. Ze zijn vaak gratis beschikbaar. Bij de Hardware Wallets is het hoofddoel in isolatie brengen van private key. Deze key verschaft je toegang tot je Bitcoins. Deze Wallet fungeert als een extra muur tussen de key en je computer of telefoon.

Bitcoin wallet aanmaken

Als je een kleine investeerder of beginner bent, is het natuurlijk van zelf sprekend dat je een gratis online Wallet aanmaakt om te starten. Dit kan door verschillende diensten mogelijk worden gemaakt. Vergeet niet dat lang niet alle Wallets betrouwbaar zijn. Ook zijn ze niet altijd gebruiksvriendelijk. Het is dus belangrijk dat je altijd even uitzoekt welke service voor jou het beste is. Bitcoin wallet Nederland heeft precies dezelfde werkwijze. In Nederland is het momenteel al bekend hoe dit werkt.

Hoe kun je dan een Bitcoin Wallet aankopen? Ga naar de appstore of naar Google play, zoek en download Coinnomi. Open de app en schrijf je herstelzin van 24 woorden op. Heel belangrijk is dit. Het is de back up van je Wallet. Stel hierna je wachtwoord in en vervolgens voeg bitcoin toe aan je Wallet door voor BTC direct te kiezen.

Afhankelijk van jouw comfort voor technologie en je doelen, kun je de beste Bitcoin- portemonnee gebruiken. Er zijn meerdere, maar hier zullen drie van ze besproken worden. Voor de beginners: voor de groep beginners is de SoFi, Robinhood en Coinbase het beste. Je kunt kiezen voor SoFi, Robinhood en Exodus als je een sterke investeringsachtergrond heb.

Ervaren gebruikers: voor deze groep bieden hardware portefeuilles de beste beveiliging. Als je zeer vertrouwd bent met computers, dan zal het geen probleem zijn met het navigeren. Voor deze groep is de Trezor en Ledger geschikt.

Serieuze enthousiastelingen: voor deze zijn Coinbase, Trezor, Ledger, Edge en Exodus een geschikt. Zeker als je in deze groep bent, en zoek je een speciale crypto portemonnee die extra beveiligd of verbeterde functies heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *