Shopify heeft Bitcoin als betaal mogelijkheid toegevoegd. Deze nieuwe betaalmogelijkheid levert de volgende voordelen op bij betaling in een webshop:

De functionaliteit van de Bitcoin-integratie van Shopify is afkomstig uit hun samenwerking met BitPay. Hoewel uiteindelijk verkopers misschien in staat zijn om de tussenhandel helemaal uit te schakelen, is het goed om te zien dat meer traditionele betalingsverwerkers ook gaan werken met Bitcoin.

De reacties van de gemeenschap van Bitcoiners op Reddit zijn overweldigend positief. Eén redditor meldt zelfs ‘vier afzonderlijke BTC-aankopen op zijn website van kopers via Shopify sinds het toevoegen van de functionaliteit’. Het beste van dit allemaal is dat kleine bedrijven van over de hele wereld zich nu kunnen bevrijden van de boeien van Visa, Mastercard en Paypal. Hoewel genoemde bedrijven wellicht nog veel langer banden zullen behouden met alle wereldwijde betalingsverwerkers, is dit wel een begin van een nieuw era. Nu kunnen Bitcoiners als gebruikers verandering aanbrengen.

Bitcoin accepteren niet alleen via Shopify

Elk klein bedrijf in de wereld, ongeacht of ze Shopify gebruiken, kan baat hebben bij het accepteren van Bitcoin. Hoewel Bitcoin bij Shopify nu een mogelijkheid krijgt bij de al geïntegreerde bedrijven, is het slechts een optie en zal deze niet zoveel impact hebben als sommige Bitcoiners hopen. Op dit moment wordt alleen Bitcoin aangeboden, en nog geen andere cryptocurrencies zoals Ethereum of Litecoin. Natuurlijk wil je alle gebruikers van Shopify aanmoedigen om de meegeleverde Bitcoin-functionaliteit te gebruiken. Voor eigenaren van kleine bedrijven die Shopify niet gebruiken, om welke reden dan ook, is het ook geen reden om Bitcoin te vermijden!

Bitcoin-acceptatie kan worden gedaan via Coinbase zonder kosten voor uw eerste $ 1.000.000 aan transacties. Als u al Shopify heeft, kost het accepteren van Bitcoin niets om deze op te zetten. Bovendien: als je dit niet doet, is het ook volledig vrij om via Coinbase op te zetten. Indien uw volume omhoog gaat, of u wilt internationaal gaan, dan moet u BitPay bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *